Jól érzi magát és ebből kifolyólag máris sokat dolgozik a rákbetegségből nemrég felgyógyult Havas Henrik, aki a belvárosban egy kávézót nyitott fiának, és egy új, önéletrajzi írásokat tartlalmazó könyvet is kiadott.

Bevallása szerint már önmagát is unja Havas Henrik, ennek ellenére könyvet írt magáról, amelynek címlapján ráadásul felismerhetetlen. Egy minimum 20 évvel ezelőtti képen egy jó nagy halat lógató, barna hajú fiatalember néz ránk a borítóról. A tavaly decemberben műtött, vastagbélrákot legyőző televíziós ismét sportol, egyenesen a teniszpályáról érkezett a könyvbemutatóra.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Ez volt az a könyv, amit egyáltalán nem volt kedvem megírni. Az operációm után az egyik barátom akart írni rólam könyvet, és csak azért mentem bele, hogy keressen egy kis pénzt, mivel most született gyereke. Elkészült egy olyan kézirat, ami nekem nem tetszett, hisz tele volt régi sztorikkal, amiket már én magam is untam. Kénytelen voltam én megírni a könyvet úgy, ahogy nekem is tetszik. Olyan történetek, naplójegyzetek, feljegyzések és vallomások kerültek bele, amiket nekem is jólesik olvasni.

Szerencsére jól vagyok, most voltak az első kontrollvizsgálatok, minden leletem negatív lett, meggyógyultam. Hetente egyszer teniszezem, sajnos nincs több időm, sokat dolgozom, túl sokat. Lazítanom kellene, de majd ha nyáron jönnek haza az unokák Spanyolországból, akkor velük majd lazítok. A fiamnak nemrég nyitottam egy kávézót Budapesten a belvárosban, de én nem veszek részt az üzletben, csak a pénzt adtam hozzá"
- osztotta meg a Life.hu-val Havas Henrik, aki éppen egy nagyregényen, egy krimin dolgozik, amit karácsonyra szeretne megjelentetni.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!"Kiss Pétert a szíve vitte vissza Erőss Zsoltért"http://www.life.hu/legykepben/20130605-kiss-peter-magyar-hegymaszo-meg-ma-is-elne-ha-nem.html Villámtempóban készül Hien szexi fellépőruhájahttp://www.life.hu/legykepben/20130604-hien-enekesno-a-viva-comet-dij-jeloltje-ruhat-probal.html VV Béci nagyon házias letthttp://www.life.hu/legykepben/20130529-vv-beci-a-viva-comet-legjobb-ferfi-eloado-kategoriaban-jelolt.html