Szecsődi Kari szerepet kapott a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában. A transzszexuális énekesnő albérlőnek jelentkezik és olyan lakótársat keres, aki hasonlóan nyitott szellemiségű, mint ő maga.

Karinak ez volt az első szerepe, mégis nagyon élvezte a forgatást, hiszen a szerepet mintha rá szabták volna.

Ráadásul a kollégái is megkönnyítették a dolgát. "Meghívtak erre a szerepre, mivel egy transzszexuális lányt kellett alakítanom, ami egyébként is vagyok. Csak annyit kértek, a szerepben kicsit butább és pimaszabb legyek. Mindenki kedves volt és segítőkész. A jelenetemben többek között Szabó Zsófi szerepelt, aminek nagyon örültem, mert ismerem már régóta és nagyon szeretem. Az ő hatására kicsit könnyebben ment a dolog"- árulta el a Blikknek a transzszexuális énekesnő.

Fotó: Life.hu

Szekeres Nóra retteg a szüléstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130531-szekeres-nora-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-szulestol.html Letartóztatták az X-Factor sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130604-tulisa-contostavlost-az-x-factor-zsuritagjat-enekesnot-letartoztattak-titkos-droguzlet.html Letapizták egymást A címlaplány versenyzői (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130604-a-viasat3-a-cimlaplany-musor-zarobulijaban-egymast-tapiztak-a-versenyzok.html Menekítik az árvíz elől Csala Zsuzsáthttp://www.life.hu/legykepben/20130604-csala-zsuzsa-az-arviz-altal-fenyegetett-teruleten-a-romai.html Megvan a Sziget nulladik napjának sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130604-quimby-egyuttes-lesz-a-sziget-nulladik-napjanak-a-sztarja-es.html