A legutolsó hírek szerint Szinetár Dóra járt rosszabbul a válással. A színésznő az Aktív kamerája előtt mondta el, mi az igazság és tényleg hamarosan műkörmösnek áll-e.

"Bármikor őszintén el tudok énekelni Zolinak egy dalt arról, hogy én nagyon szeretem, mert nagyon szeretem. Ahhoz, hogy valaki elénekeljen egy dalt a másikkal, nem kell, hogy együtt is éljen vele" - nyilatkozta az Aktív riporterének Szinetár Dóra, aki sokat dolgozik együtt volt párjával, Bereczki Zoltánnal. "Természetesen szerelmes dalokat is énekeltünk, de ezek a dalok nem szexualitásról szóltak, hanem nagyon komoly emberi érzésekről."

Fotó: Mudra László [origo]

A színésznő és Bereczki Zoltán 2012 augusztusában, egy közleményben jelentette be, hogy véget ért a házasságuk. A közös munka azonban továbbra is összekötötte őket. A színésznő nemrég a kamera előtt mesélt az elmúlt időszakról. Elmondta, hogy kicsit félt attól, hogy a közönség majd nem akarja őt és Bereczkit együtt látni a színpadon. Ám szerencsére erről szó sincs. Arról is beszélt, nem igaz, hogy azért mentek szét, mert ő új párt talált, hiszen csak később jöttek össze jelenlegi kedvesével. Sőt, azt a vele kapcsolatos legfrissebb a hírt is cáfolta, hogy anyagilag rosszul járt volna a válással.

Nézd meg a Szinetár Dórával készült teljes interjút!

 

A bióra esküszik Szinetár Dórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130506-egeszseges-eletmod-szinetar-dora-szineszno-a-bioelelmiszerekre-eskuszik.html Tetszik neki, de Dopeman mégsem nyomul rá Szinetár Dórára - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-dopeman-a-rapper-nem-nyomul-ra-mesterere-szinetar-dorara.html Újra egy ágyban alszik Szinetár és Bereczki?http://www.life.hu/legykepben/20121206-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-ujra-egy-agyban-alszik.html Ezért vált el Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-szinetar-dora-magyar-szineszno-es-bereczki-zoltan-magyar-szinesz-valasukrol.html Szinetár Dóra forró fehérneműben mutatja meg tökéletes alakját - Sosem volt még ilyen dögös!http://www.life.hu/szorakozz/20121012-szinetar-dora-szineszno-es-ullmann-monika-szineszno-fehernemuben-a-chicago.html