Halálra gázolták Ben Tucker amerikai dzsesszzenészt, aki egyebek mellett Quincy Jonesszal és Peggy Lee-vel játszott együtt. 82 éves volt.

A tragédia Georgia államban, Savannában történt - tudósít a BBC. A muzsikus egy golf kocsit vezetett, amikor egy gyorshajtó autó elütötte. Az 52 éves texasi férfit a rendőrség őrizetbe vette. A baleset pontos körülményeit pedig még vizsgálják.

Forrás: Youtube
Ben Tucker

A dzsesszbőgőn játszó Tucker a hatvanas évek végén legendás zenészekkel, például Quincy Jonesszal és Buddy Rich-csel is fellépett. Nagybőgőjét Berthának nevezte el és azt mondta, hogy legalább 240 éves. Jazz fesztiválok, klubkoncertek és esküvői rendezvények állandó fellépője, és a zenei élet egyik meghatározó alakja volt. Nyugodjon békében! Ezzel a videóval emlékezünk rá:

 

Árvíz - a legrosszabbra kell készülnihttp://www.life.hu/legykepben/20130607-a-valaha-volt-legnagyobb-arhullammal-kell-szembenezni-a-dunan-ezert.html Kicsi bácsi védi a becsületéthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-kicsi-bacsi-masszor-szepesi-nikolett-masszorje-tagadja-az-ot-ert.html Bírálja Erőss Zsolt anyukája az expedíció-vezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-eross-zsolt-elhunyt-hegymaszonk-edesanyja-bajtarsiatlansaggal-vadolta-meg-kollar-lajost.html Életfogytiglani börtön Szita Bence gyilkosainakhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-eletfogytiglani-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-szita-bence-gyilkosait.html Havas Henrik: "Lazítanom kellene"http://www.life.hu/legykepben/20130605-havas-henrik-konyvet-adott-ki-es-kavezot-nyitott-fianak.html