Megválna ikonikus szakállától ByeAlex - tudta meg a Bors. A rajongók egyik fele örülne, a többségnek azonban nem tetszene a változás.

Levágná híres szakállát ByeAlex. Az énekes a lapnak azt mondta: "Régebben mindig mániám volt, hogy változtatgatom a külsőmet, mert hamar beleuntam a tükörképembe. Volt egy időszak, amikor megvettem ezt a szemüveget, nagyon megtetszett, később pedig azt akartam kipróbálni, milyen szakállasnak lenni" - vallotta be Alex egy reggeli televíziós műsorban.

Forrás: Facebook/byealexmusic
ByeAlex néhány hónapja még kevésbé szőrösen

Ahogy a Life.hu is megírta, a hipszter stílus képviselőjét még a 10 legjobb pasi közé is beválasztották az Eurovíziós dalversenyen. Szakáll és szemüveg nélkül nehéz őt elképzelni, most mégis azon gondolkodik, hogy megszabadul arcszőrzetétől. A lap szerint sok rajongó azt mondja, az énekes sapkástul, szemüvegestül, szakállastul az, aki. Mások viszont örülnek a változásnak, mert így végre felfedi "igazi" arcát. Ti el tudnátok képzelni ByeAlexet csupasz arccal?

 

Új mániája van ByeAlexnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-byealex-enekesnek-ujabb-szenvedelye-van-az-orak.html ByeAlex: "Az egyetlen bűnöm, hogy írtam egy dalt"http://www.life.hu/legykepben/20130521-byealex-nem-lesz-egy-partiarc-az-utca-embere-marad-de.html ByeAlex visszaérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/legykepben/20130520-byealex-budapesten-a-repuloteren-nyilatkozott-elsokent-az-eurovizios-dalfesztival-malmoi.html ByeAlex: "Majdnem elájultam"http://www.life.hu/legykepben/20130517-byealex-az-eurovizios-dalfesztival-elodontojeben-majdnem-elajul-fellepes-elott.html Bejutott a döntőbe ByeAlex!http://www.life.hu/szorakozz/20130516-byealex-enekes-bejutott-az-eurovizios-dalfesztival-dontojebe.html