Ganxsta Zolee fesztivál sör vonat zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee nem egy ideges típus. Péntek este a II. Budavári Sörfesztivál celebpartiján sörözött a haverokkal és a kollégákkal, amikor is meghökkentő hírt kapott telefonon a feleségéről.

Zolee szemmel láthatóan nem lett ideges és nem kezdett el kétségbeesetten ide-oda telefonálni, amikor megtudta, hogy felesége, Mónika késő este külföldön ragadt.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media

"Németországban van Móni, aki mostanában bokszedzőként is dolgozik, és lekéste az utolsó vonatot is, nem tud hazajönni. Meg kell szervezni, hogy busszal vagy valahogy hazakerüljön, majd megoldom"- mondta Ganxsta, majd sörcsapolásba kezdett, de nem túl nagy sikerrel. Lehet, hogy nagyon is bántotta a dolog és csak kifelé nem mutatta idegességét, mert végül Kovács Verával, a Starfactory színésznőjével és Koltai Róberttel szemben is alulmaradt ebben az inkább férfiakat lázba hozó versenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.