Keresztest nem viseli meg tévés fizetésének kiesése

X-Faktor Keresztes Ildikó sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem esik kétségbe az énekesnő, amiért ezentúl az x-faktoros keresetét nélkülöznie kell, holott mint ismeretes, 10 millió forint nagyságrendű összegről van szó.

Keresztes Ildikó azonban meg tud élni a tévés gázsi nélkül is, és teljes nyugalommal veszi tudomásul az álomkereset kiesését.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Fellépéseivel most is jól keres, hiszen alkalmanként 250 ezer forintért vállal 40 perces félplayback műsort, 90 perces élő koncertet pedig 680 ezerért, amely összegekből lejön az őt segítő stáb költsége, valamint a jogdíjak.

"Nem szokásom a pénzen filozofálgatni. Most csak annyi történik, hogy ugyanúgy keresek, mint három esztendővel ezelőtt. Nagyon szeretem, amit csinálok, és megtehetem, megengedhetem már magamnak, hogy amit nem szeretek, azt ne csináljam. Volt például egy-két reklámfelkérésem, ami komoly összeggel járt volna, de nem tetszett, és megtehetem, hogy ne vállaljam el. Isten adja, hogy a jövőben is így élhessek" - jelentette ki a Blikknek Keresztes Ildikó.

Üvöltözött a díjátadón Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130610-toth-gabi-magyar-enekesno-uvoltozott-a-dijatado-gala-utan.htmlÚjra képernyőn Szebeni István!http://www.life.hu/legykepben/20130609-szebeni-istvan-hirados-az-ozonenetwork-tevenel-folytatja.htmlCaramel betegsége miatt nem tudott fogynihttp://www.life.hu/legykepben/20130609-caramel-beteg-volt-ezert-nem-fogy-sztarok-a-bravo.htmlRajongóján vonaglott Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130609-rihanna-enekesno-koncertjen-egy-rajongojara-ult-es-meglovagolta.htmlEgyéjszakás kalandból született Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20130603-szepesi-nikolett-magyar-uszono-egyejszakas-kapcsolatbol-szuletett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.