Ihos József leghűségesebb társa Pipy, aki egy tyúk, és aki már hét éve élvezi a család szeretetét.

Kató néni megformálója úgy ragaszkodik szeretett kedvencéhez, mint más a kutyájához és reméli, hogy még sok-sok évet tudnak egymás társaságában tölteni.

Forrás: RTL KLub

"Édesanyám találta ezt a tyúkot a macska szájában ezelőtt hét évvel, tehát már hétéves, öreg tyúk ez. Amikor megláttam, fiókának tűnt, azt hittem, valamilyen kis madárfióka, úgyhogy beraktuk egy kalitkába és ez lett belőle" - kezdte megismerkedésük történetével az előadó az RTL Klub Minden Reggel című műsorában.
Kiderült az is, hogy a fehér tollas uralkodó típus, hiszen ő a falkavezér a háziállatok között, de mentségére szól, hogy gazdáját minden héten ellátja tojással.
"Ő a falkavezér otthon az állatok között. Tehát addig nem ehet se a kutya, se a macska, amíg ő el nem fogyasztotta a maga részét, leveszi a sápot. Előfordul, hogy a lakásba is beszalad, ha rakunk valamit a kutya táljába."
Ihos és tyúkja annyira összeszoktak, hogy nem csak otthon ápolják kapcsolatukat, a szárnyas ugyanis már fellépésre is elkísérte gazdáját.
"Volt egy kalandunk, ami miatt most olajos a tolla. Az történt, hogy nemrég együtt utaztunk valahová, ahová nem kellett volna neki jönnie. Meghívtak egy vajdasági fellépésre. Autóval mentem és már majdnem átértem a szerb határon, amikor a sorban állva észrevettem, hogy valami nem stimmel a hűtőrácsom környékén, valami fehéredik onnan. Benéztem és a tyúk a hűtőrács és a ventilátor között volt. Pechemre a határon két szerb határőr állt és olyan mogorvák voltak, hogy nem mertem szólni a tyúkról, úgyhogy átcsempésztem őt a határon" - nevett a humorista.

 

Félrelépett Fésűs Nelly színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-fesus-nelly-szineszno-terdet-megmutottek.html Felesége miatt bénázott Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130610-ganxsta-zolee-sorcsapolasbol-megbukott-ideges-volt-felesege-miatt.html Keresztes Ildikó nem kell a kiadójának?http://www.life.hu/legykepben/20130611-keresztes-ildiko-enekesno-kiado-nelkul-maradhat-mert-megszunik-a-sony.html Itt a VIVA Comet új, SuperFan-díja!http://www.life.hu/legykepben/20130611-viva-comet-gala-uj-dija-a-hetedik-viva-gomb-a.html Örökre eltűnik a legendás magyar együtteshttp://www.life.hu/legykepben/20130604-az-elso-emelet-egyuttes-30-ev-utan-befejezi-a-palyafutasat.html