Paris Jackson, a néhai popsztár lánya, nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót vett be és megvágta karját egy konyhakéssel.

Kiderült, hogyan próbált véget vetni életének Paris Jackson. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a tini éppen egy hete kísérelt meg öngyilkosságot. A részletekre a diszpécserek közötti telefonhívás nyilvánosságra hozatalával derült fény - írja az MTI.

Forrás: twitter.com/ParisJackson
Paris Jackson egy csontváz társaságában

A telefonhívás szerint Michael Jackson lánya 20 darabot vett be egy vény nélkül kapható fájdalomcsillapítóból és egy konyhakéssel megvágta a karját. Az egyperces hangfelvételből az is kiderül, hogy a lány eszméleténél volt és lélegzett, mielőtt a helyi kórházba szállították. Mindez új megvilágításba helyezi a június 5-i incidenst, amely a Jackson család kaliforniai Calabasasban lévő rezidenciáján történt. Az eset miatt a 15 éves lány gyámságát felülvizsgáló Los Angeles-i fellebbviteli bíróság nyomozást rendelt el: egészségi állapotát, oktatási körülményeit és általános jólétét vizsgálják ki. Paris és két testvére 83 éves nagyanyjuk, Katherine Jackson és a néhai popsztár unokaöccse, T.J. Jackson gyámsága alatt állnak.

 

Öngyilkos akart lenni Michael Jackson lánya?http://www.life.hu/gyogyulj/20130605-paris-jackson-michael-jackson-lanya-valoszinuleg-ongyilkos-akart-lenni.html Dögös szurkolólány lett Michael Jackson lányábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130307-michael-jackson-lanya-paris-jackson-szurkololanynak-allt-a-gimiben.html Visszajött Tóth Gabi hangjahttp://www.life.hu/legykepben/20130612-toth-gabi-magyar-enekesno-hangja-visszatert.html Simon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.html Félrelépett Fésűs Nelly színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-fesus-nelly-szineszno-terdet-megmutottek.html