Nem készült extrém bugyivillantással a VIVA Comet gálára Palvin Barbara, mégis elég jól látszott apró, fekete fehérneműje.

Egyedi, szupermodellhez illő fekete ruhában érkezett a gálára Barbara, aki az est folyamán a férfiak nagy bánatára átöltözött és egy kevésbé átlátszó, de szintén fekete ruhában folytatta a bulizást.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Most nem engem díjaznak, ezért nem fogok örömömben cigánykereket hányni, de a korábbi villantásom mindenkinek tetszett" - kezdte Barbara, akit ügynöksége nem rótt meg azért, mert egy másik díjátadó színpadán kivillantotta bugyiját. A világjáró szupermodell kifejezetten a magyar könnyűzenei gálára érkezett haza, ahol a legjobb férfielőadónak választott Young G-nek adta át az aranygömböt. Barbara úgy tervezi, még egy hétig itthon marad, ezalatt leginkább pihenni szeretne, de ahogy a partifotókat elnézegettük, a bulizásból is kiveszi a részét. Ráadásul nemrég szingli lett, így hímnemű rajongókból nem szenvedett hiányt az est folyamán.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

"Akkor is megkörnyékeztek a férfiak, amikor volt állandó barátom. Nemcsak hírességek, átlagemberek is. Az nagyon tetszett volna, ha Leonardo di Caprio udvarol, de sajnos csak egy közös kép készült vele a Golden Globe-díjátadón, és ennyi" - osztotta meg velünk Barbara, aki pár szakmai titkot is elárult.
"Nagy a versengés a modellek között, nem utáljuk egymást, de nem is nagyon barátkozunk, nem szoktunk együtt lógni. Én csak egy lánnyal, Stella Maxwell-lel vagyok jóban. Annak nagyon örülök, hogy Victoria's Secret modell lettem. Akit egyszer fotóznak már angyalnak számít, annak ellenére, hogy nincs állandó szerződése. Már csak pár lánynak van hosszabb, három éves szerződése, nem kötnek újakat" - árulta el Barbara.

 

Dopeman a Cometen ByeAlexért kampányolthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-dopeman-magyar-rapper-a-cometen-byealex-magyar-enekes-mellett-kampanyolt.html A válófélben lévő Hujberék sokkoltak mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/20130614-hujber-ferenc-szinesz-es-felesege-cynthia-valnak-de-kez.html Többször megszúrták a Comet sztárfellépőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-wiley-a-comet-sztarfellepoje-tobbszor-volt-tamadas-aldozata.html Árvíz - Kisoroszi még el van zárvahttp://www.life.hu/legykepben/20130614-tobb-fovarosi-utat-is-megnyitottak-a-duna-apadasa-miatt.html Különleges háziállatot tart a humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20130611-ihos-jozsef-humorista-leghusegesebb-tarsa-egy-tyuk.html Alkalmatlannak találták Fridit műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-friderikusz-sandor-magyar-musorvezetot-alkalmatlannak-talalta-a-munkara-elso-fonoke.html