temetés Young G VIVA koporsó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége lett VV Béci életének és karrierjének, helyette Young G él tovább. A VIVA Comet díjátadón zajlott a búcsúztató.

Meghökkentő bevonulással örvendeztette meg rajongóit a pár hete apává vált VV Béci, aki úgy gondolta, hogy végleg leszámol a ValóVilág-os múltjával és Young G-ként, azaz rapperként folytatja életét. Négy markos, csuklyás legény hozta be a vállán a fakoporsót, amelyben nem lehetet tudni, hogy ki fekszik. Csak akkor derült fény a képletes halott kilétére, amikor a VIVA Comet szőnyegén megjelent egy kisfiú VV Béci fényképét tartva a kezében.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A rögtönzött temetés során egy pap áldásos közreműködésével elbúcsúztunk a villalakóként aposztrofált fiútól, és helyette egy új sztár születését ünnepeltük, Young G -t, aki a gálán elnyerte a legjobb férfi előadónak járó díjat.
Az egyik csuklyás halottszállítóban a Life.hu újságírója felismerte Müller Attilát. "Szívesen vállaltam a koporsóvivő szerepét, ugyanis már korábban Young G csapatának tagja voltam. Szaxofonoztam az egyik dalában" - osztotta meg velünk a Viasat műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.