Hiába is szeretné nagyon Bálint Antónia kislánya, Babika, hogy tartsanak egy kutyát, sokat vannak távol az otthonuktól, így nem lehet. Toncsi megtalálta a módját, hogy kislányának elmagyarázza, milyen kötelezettségekkel jár az állattartás - tudta meg a Life.hu.

Toncsi megtalálta az ideális megoldást arra, hogy gondoskodásra tanítsa kislányát és megértesse vele, hogy az állat nem játék. Ha nem ad neki enni, nem sétáltatja, akkor a kutya sem érzi jól magát.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Amikor rákérdeznek, hogy miért nem veszek kutyát Babikának azt válaszolom, hogy pont ezzel, hogy nem veszek neki arra tanítom, hogy felelőtlenül nem tartunk állatot. Reggel otthon hagynánk szegényt, aztán csak este mennénk haza hozzá, ilyen kötött a napirendünk. Nem tehetem meg egy állattal, hogy csak azért tartsuk, hogy a kislányom pár percet játsszon vele. Kaptunk egy telefont, a világ legvékonyabb készülékét, amin van egy alkalmazás, egy figura, ami úgy viselkedik, mintha valódi állat lenne. Ugyanúgy kell gondoskodni róla, különben elpusztul. Néha figyelmeztet Babika, hogy figyeljek rá napközben. Sétáltatni nem kell, de etetni, itatni, gyógyszert kell adni neki, és lázas is szokott lenni" - magyarázta Toncsi, aki szerint így tökéletesen lehet szemléltetni, hogy mennyi törődést igényelne egy háziállat.

Nem könnyű a sztársportoló menyasszonyánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-michelisz-norbert-a-zengo-motorsport-autoversenyzoje-a-tenyeren-horja-menyasszonyat.html Megmutatta kislányát a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130617-channing-tatuum-amerikai-szinesz-megmutatta-ujszulott-kislanyat.html Hienre vágynak a férfiakhttp://www.life.hu/legykepben/20130617-hien-magyar-enekesnore-vagyik-a-legtobb-ferfi.html Farkas Zsolti nyerte meg Az ének iskolájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130615-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja-tehetseges-versenyzoje-nyerte-meg-a.html Mellbimbóban bulizott Erdőhegyi Brigihttp://www.life.hu/legykepben/20130616-video-a-comet-galarol-szerepel-benne-erdohegyi-brigi-dopeman-tolvai.html Justin Timberlake nem bírja régi külsejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130616-justin-timberlake-enekes-ki-nem-allhatja-regi-kulsejet-nem-nezegeti.html