Hienre vágynak a férfiak

szex szavazás Fluor Tomi Comet sztár Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi vietnámi származású énekesnő kapta a legtöbb voksot egy szavazáson, amelyből kiderül: a legtöbb férfi vele bújna ágyba.

Hien az egyik internetes párkereső oldal felhasználóinak szavazata alapján került az első helyre.

A Comet jelöltjei közül választhatták ki a rajongók, hogy az előadók közül kivel feküdnének le a legszívesebben. A férfiak közt Fluor Tomi, míg a nők közt Hien lett a befutó. Az énekesnő nagyon örül ennek az eredménynek, mert úgy érzi, hogy ez a testiségen túl másról is árulkodik. "Egy előadónak figyelnie kell az ilyen versenyeket is, hiszen itt sem feltétlenül arról szólt a voksolás, hogy kit tartanak a legszexisebbnek, hanem az is szerepet játszhatott, hogy kit szeretnek"- magyarázta a Borsnak a szexszimbólumnak kikiáltott énekesnő, aki bevallotta, hogy egy Comet gömbnek azért jobban örült volna.

Nem egyszerű a sztársportoló barátnőjének életehttp://www.life.hu/legykepben/20130613-michelisz-norbert-a-zengo-motorsport-autoversenyzoje-a-tenyeren-horja-menyasszonyat.htmlFarkas Zsolti nyerte meg Az ének iskolájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130615-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja-tehetseges-versenyzoje-nyerte-meg-a.htmlMellbimbóban bulizott Erdőhegyi Brigihttp://www.life.hu/legykepben/20130616-video-a-comet-galarol-szerepel-benne-erdohegyi-brigi-dopeman-tolvai.htmlJustin Timberlake nem bírja régi külsejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130616-justin-timberlake-enekes-ki-nem-allhatja-regi-kulsejet-nem-nezegeti.htmlLekoppintották Voksán Virág ruhájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130614-voksan-virag-dj-ruhaja-a-viva-comet-galan.htmlSzandi zokogott Az ének iskolája felvételénhttp://www.life.hu/legykepben/20130615-szandi-magyar-enekesno-konnyekig-meghatodott-az-enek-iskolaja-felvetelen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.