Bangó Margittal zenélt Farkas Zsolti édesapja

TV2 Farkas Zsolti Az ének iskolája Bangó Margit sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges kapcsolatra derült fény Farkas Zsolti családja és Bangó Margit között. Az énekesnő és a tehetséges kisfiú édesapja nem Az ének iskolája felvételén találkoztak először - tudta meg a Life.hu.

Évtizedekkel ezelőtt együtt muzsikált Bangó Margit és Farkas Jenő, aki nem más, mint Az ének iskolája győztesének, az utolsó adásban hihetetlenül érzelmesen éneklő Zsoltikának az édesapja.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Nagyon jó zenész Zsoltika édesapja és nagyon tehetséges a kisfiú is. Nem titok, hogy nagy kedvencem volt a műsorban. Olyan képességei vannak, amiket nem lehet tanulni, ezekkel csak születni lehet" - árulta el a cigányzene koronázatlan királynője. "Bár nem vagyok szoros barátságban a családdal, de Zsolti sorsát szeretném nyomon követni. Meggyőződésem, hogy a szüleinek hatalmas szerepe lesz abban, hogy megtartsák a realitások talaján és inspirálják őt. Mindez szükséges ahhoz, hogy felnőve igazi nagy művész legyen belőle."

A műsor végeztével voltak, akik szóvá tették, hogy Az ének iskolája őstehetségének, Bari Lacikának kellett volna nyernie. Bangó Margit szerint azonban nem véletlen, hogy így alakult a végeredmény. "Lacika is nagy kedvencem volt, nagyon tetszettek a hajlításai. Ő azonban nagyon ösztönös, ha énekelni kezd, megszűnik számára a világ. Zsolti már letisztultabb, talán ennek köszönhette a győzelmét. Bari Lacikának csupán egy kis időre van szüksége és szintén a szülői odafigyelésre, hogy a tehetségével bánni tudjon" - véli Bangó Margit.

Bangó Margit a Life Networkön

Június 20-tól a Life Network csatorna rendszeres szereplője lesz Bangó Margit, aki jókedvre bíztató üzenetekkel lesz jelen az ajánló és reklámfőcímekben. "Örültem, amikor felkértek erre a kedves szereplésre. Nem kellett sokat gondolkodnom az üzenetemen. Az életem része a zene és a tánc. Mindkettő jókedvet okoz, a jókedv pedig szinte minden nyavalya ellenszere. Ezért táncolok és jókedvet kívánok mindenkinek" -indokolta üzenetét Bangó Margit.



Elhunyt Nádas György keresztlányahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-nadas-gyorgy-magyar-humorista-keresztlanya-elhunyt.htmlJanics Natasa egyelőre nem kell a szponzoroknakhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-douchevjanics-natasanak-a-botrany-ota-nincs-egyeni-szponzora.htmlÚjabb botránykönyv van készülőbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-kozso-botranykonyvet-ir-a-zenei-elet-titikairol-ratja-le-a.htmlKét életmentő műtéten esett át Sas Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-sas-jozsef-humoristanak-eletmento-sziv-es-utoer-mutete-volt.htmlNyáron is képernyőn az Éjjel-nappal Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/20130617-az-ejjel-nappal-budapest-az-rtl-klub-nepszeru-sorozata-nyaron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.