Két életmentő műtéten esett át Sas József

műtét szívműtét Sas József humorista kórház kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reggel bement a kórházba, délutánra már meg is műtötték Sas Józsefet. Mindez még májusban történt. A 74 éves humoristán azóta még egy életmentő műtétet hajtottak végre.

Két életmentő műtétet hajtottak végre Sas Józsefen két hónapon belül. Májusban bevállalt egy nagy turnét, ami után erős szorítást érzett a mellkasában, reggel bement a kórházba, délutánra már végre is hajtották rajta a szívkatéterezést - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Földi Imre
Forrás: MTI/Földi Imre

Az ezt követő kivizsgálások során derült ki, hogy a nyaki verőere is 90 százalékban elzáródott, így azt műteni kellett. Mindkét beavatkozás jól sikerült. "Egy hónappal ezelőtt két nagy turném volt, amit 74 évesen lehet, hogy nem kellene erőltetni. (...) Az orvosok azt mondták, szeptemberig pihennem kell, de már most tudom, honnan fogom folytatni, amit abbahagytam" - mondta a bulvárlapnak a humorista, aki már most az őszi nagy dobásra, egy újabb kabaréelőadásra készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.