életmentés énekesnő sztár Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő profi elsősegélynyújtóként állt helyt, amikor évekkel ezelőtt kisfia félrenyelt és pillanatok alatt kellett döntenie gyermeke életéről - tudta meg a Life.hu.

Szandi újságírónknak mesélt a rettenetes pillanatokról, amikor a lélekjelenlétén múlt, hogy kisfia életben maradt.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Domi fiam 2 éves volt, amikor félrenyelt és abban a pillanatban kellett megoldanom a helyzetet. Nem volt idő telefonálni, vagy mentőt hívni, mert fulladt szegény és tudtam, hogy a lélekjelenlétemen múlik minden. Megfogtam a gyermekem és ráztam, aztán óvatosan ütögettem a hátát, mikor ezek sem segítettek, akkor a térdemre fektettem, a hátát paskoltam és ekkor hirtelen a félrenyelt hatalmas almadarab kirepült a szájából. Abban a pillanatban, amikor megtörtént a baj, érdekes módon egyből tudtam, hogyan cselekedjek, mintha egy felső tudatos erő irányított volna. Örültem, hogy a kampány keretén belül megtanulhattam az elsősegélynyújtás fortélyait, mert az sosem árt, ha tudunk segíteni kritikus helyzetekben" - mesélte Szandi, aki egy jótékonysági eseményen tanulta meg az újraélesztés szabályait, a sebkezelés folyamatát és az árvízi védekezésre vonatkozó előírásokat.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Bosszú az Éjjel-Nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130619-rita-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-bosszut-all-a-zaklatoin.htmlKülönös háziállatot tart Toncsihttp://www.life.hu/legykepben/20130617-balint-antonia-nem-vesz-kutyat-kislanyanak-babikanak.htmlSorra dőlnek meg a melegrekordokhttp://www.life.hu/legykepben/20130619-megdolt-budapesten-a-napi-melegrekord-junius-18an-vasarnapig-tart-a.htmlIdejekorán lett apa az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130618-kocsis-tibi-az-xfaktor-gyoztese-nevelte-fel-kishugat.htmlMegalázták a Neoton Famíliáthttp://www.life.hu/legykepben/20130619-a-neoton-familia-legendas-magyar-zenekar-tagjait-megalaztak.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.