Sziget Fesztivál emlékkoncert Republic Cipő Bódi László énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén elhunyt dalszerző-énekes, Cipő emlékére rendeznek koncertet a Sziget mínusz egyedik napján.

Bódi Lászlóra emlékeznek a Sziget mínusz egyedik napján. Augusztus 5-én több mint három órán át fognak szólni a Republic egykori frontemberének dalai a magyar könnyűzenei élet élvonalának közreműködésével - tudósít az MTI.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

A koncerten elhangzanak Cipő nagy slágerei. Gerendai Károly, a Sziget főszervezője a sajtótájékoztatón azt mondta: "Az est bevételéből a tervek szerint a nehéz sorsú zenészeket fogjuk segíteni valamilyen formában." A emlékkoncerten fellép egyebek mellett a Bikini, Bródy János, ByeAlex, Charlie, az Első Emelet, Fenyő Miklós, Gerendás Péter, Halász Judit, Keresztes Ildikó, a Magna Cum Laude, Müller Péter Sziámi, Nagy Feró, az Omega, a Pál Utcai Fiúk, Tolcsvay László és persze a Republic.

Szerződést szegett a Republic együttes volt tagjahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-nyilatkozataval-szerzodest-szegett-a-republic-egyuttes-volt-tagja.htmlRepublic: "Nem a mama fizette a temetést!"http://www.life.hu/legykepben/20130422-a-republic-zenekar-hivatalosan-cafolja-hogy-cipo-edesanyja-fizette-volna.htmlMár próbál a Republic új énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130330-cipo-halala-utan-megszolalt-a-republic-basszusgitarosa-boros-csaba-es.htmlÚj néven folytatja a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130329-toth-zoltan-gitaros-bejelentette-hogy-kiszall-a-republicbol.htmlHarcol a Republic ellen Cipő mamájahttp://www.life.hu/legykepben/20130328-cipo-mamaja-gizi-neni-nevvaltozast-szeretne-kerni-a-republictol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.