Cserpes Laura nincs túl Fekete Dávidon?

válás Fekete Dávid Cserpes Laura szerelem Megasztár énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke énekesnő és az egykori megasztáros se veled-se nélküled kapcsolata már közel egy éve véget ért, ám Laura még mindig képtelen más férfiak felé nyitni. Talán még mindig érez valamit régi szerelme iránt?

Az énekesnő a Mokkában mesélt szerelmi életéről és nyári terveiről. Kiderült, hogy akadnak hódolók szép számmal, ő azonban távol tartja magát tőlük. A visszafogott, nemrég elvált lány bulizni sem szeret, inkább a nyugodt, beszélgetős estéket részesíti előnyben.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu



"Lassan egy éve már szingli vagyok. Dáviddal öt évig voltunk együtt és nekem ez az első nyaram tulajdonképpen, amikor egyedülálló vagyok. Nem vagyok még nyitott a flörtölésre vagy hasonlókra. Megvan a saját kis világom és oda nehéz beférkőzni. A közösségi portálokon szoktak nekem írni, úgyhogy vannak merész vállalkozók. Majd a sors eldönti, hogy alakul, hogy lesz-e párkapcsolat vagy sem. Egyelőre munkával telik a nyár, sok fellépésem van, úgyhogy majd jön, amikor jönnie kell."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.