Való Világ Molnár Anikó sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget hízott Molnár Anikó, míg kint élt Amerikában. A ValóVilág egykori sztárja most mindent megtesz, hogy újra formába hozza magát, hiszen a nyuszis magazin címlapjára vágyik.

Anikó már többször szerepelt a magazinban és most újra megtenné, ehhez azonban 20 kilótól kéne megszabadulnia.

Forrás: Facebook/Karma Televízió
Forrás: Facebook/Karma Televízió

Az egykor 38-as ruhaméretet hordó lány Los Angelesben 46-osra hízott. Hazatérése után fogyókúrába kezdett és mára 44-42-esre fogyott, de ez még kevés ahhoz, hogy ismét ő lehessen a népszerű férfilap címlapján. Most ugyanis még plus size modellnek számít. Ha azonban eléri egykori formáját, a magazin azonnal címlapra teszi, hiszen a férfiak rajonganak a ValóVilág egykori szereplőjéért, akit motivál ez a lehetőség, bár saját bevallása szerint nem a pénz az, amiért elsősorban ismét megválna a ruháitól. "Sosem a pénzért csináltam, hiszen nem is kaptam olyan hatalmas összeget. Nem titok, hogy ötszázezer és egymillió forint közötti pénz járt érte, ami azért nem olyan sok ahhoz képest, hogy hosszú távon meg lehessen alapozni belőle egy életet" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.