Reese Witherspoon beperelt egy ékszerüzletet, amiért ellopták az arcát.

Reese Witherspoon nagyon kelendő. Egy ékszerbolt is így gondolta, ezért a bájos színésznő arcával hirdették termékeiket. A baj csak az, hogy engedélyt elfelejtettek kérni.

Forrás: AFP

Legalábbis erre utal, hogy a sztár beperelte a céget, amiért jogtalanul felhasználták a nevét és az ő arcával árusították ékszereiket, még eljegyzési gyűrűjének másolatát is. Reese hangsúlyozza, hogy ő semmiféle engedélyt nem adott a vállalatnak.

Megmutatta híres fenekét Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130613-reese-witherspoon-szineszno-veletlenul-megmutatta-feneket-los-angelesben.html Kettőt látunk Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130604-reese-witherspoon-szineszno-es-lanya-ava-olyanok-mint-ket-tojas.html Letartóztatták Reese Witherspoonthttp://www.life.hu/legykepben/20130422-reese-witherspoon-amerikai-szinesznot-letartoztattak.html Bájos kislányból dögös nő lett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130321-fotokon-akkor-es-most-reese-witherspoon-oscar-es-golden-globedijas.html Édesanyjával ment bulizni Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130313-kikopott-anyja-reese-witherspoon-es-a-lanya-ava-is-a.html Reese Witherspoon lánya kész nőhttp://www.life.hu/szepulj/20130110-reese-witherspoon-szineszno-lanya-ava-gyonyoru-felnott-no-lett.html