Kipakol a közönségdíjas szépségkirálynő

TV2 korona szépségkirálynő közönségdíj Kocsis Korinna botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönség által legszebbnek titulált Kocsis Korinna tegnap este nem vette át a Miss Intercontinental címmel járó koronáját. A szépséget ennek ellenére köti az egyéves titoktartási nyilatkozat, aminek lejártakor ígéri, hogy kipakol.

Szombat este Korinna egy sokat sejtető közleményt tett, azaz tetetett ki közösségi oldalára, ugyanis még a színpadon állt, amikor megtudhattuk véleményét a versenyről.
"Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem. Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft.-vel kötött szerződésem" - írta Korinna, akit ma sikerült elérnünk.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


"Nem szeretnék erről beszélni, nem szeretném tovább kommentálni a történteket. Abban, amit leírtam, minden benne van, de ígérem, a szerződés lejárta után elmesélek mindent, ami a színfalak mögött zajlott" - ígérte a 22 éves kozmetikus lány, aki nem lett sem első, sem második, mégis elvitte a show-t. Sikerült elérnie, hogy mindenki róla, és nem a zsűri által Magyarország szépének választott Rákosi Annamária egyetemi hallgatóról beszéljen.
Kocsis Korinna 3 éves kora óta jár szépségversenyekre. Több tucat megmérettetésen indult már, a Vas megye szépétől a Miss Beachgirl versenyig, gyakorlatilag évente próbált szerencsét. Pár évvel ezelőtt az RTL klub Királynő című műsorában harmadik lett, akkor elnyerte a Miss Earth Hungary címet.

Csonka Pici régi elv alapján öltözködikhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-csonka-andras-szinesz-regi-elv-alapjan-oltozik-ket-par-markas.htmlIlyen cuki kisfiú volt a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130618-gajer-balint-a-voice-egykori-versenyzoje-nagyon-cuki-kisfiu-volt.htmlSzépségversenyt nyert R. Kárpáti Péter lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130622-miss-universe-hungary-cimet-nyert-karpati-rebeka-r-karpati-peter.htmlNem kellett a korona Kocsis Korinnánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130622-nem-vette-at-a-koronat-kocsis-korinna-a-tv2-a.htmlBedrogozva állt a kamera elé Justin Bieberhttp://www.life.hu/legykepben/20130622-bedrogozva-allt-a-kamera-ele-justin-bieber-enekes-aki-nem.htmlÖnéletrajzokat küldözget Csomor Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-csomor-csilla-baratok-kozt-egykori-szinesze-golfozik-es-vitorlazik-a.htmlNem a feleségével pihen Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/legykepben/20130610-ganxsta-zolee-felesege-nelkul-kislanyaval-pihent-egy-szallodaban-es-zoeval.htmlFieszta hangulatban nyaral Keleti Andihttp://www.life.hu/legykepben/20130620-keleti-andrea-magyar-tancosno-fieszta-hangulatban-nyaral-olaszorszagban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.