Szembesítették támadójával a savval leöntött nőt. Az asszony a férfi szemébe mondta, hogy felismeri benne a támadót - tudta meg a Blikk.

Azonosította támadóját a savval leöntött nő. R. Erikára márciusban talált rá volt férje az óbudai San Marco utcában. Ahogy a Life.hu is megírta, a 43 éves áldozatot egy kábító injekció után egy szőnyegbe csavarták, és női mivoltában is próbálták megsemmisíteni: az asszony mellkasa és ágyéka is összeégett a maró savtól. Az asszony szerint szeretője tette mindezt, féltékenységből.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

A két gyermekét egyedül nevelő nő egy éve, egy osztálytalálkozón melegedett össze a férfival. A gyanúsított a Budapesti Irgalmas Rendi Kórház igazgatója, dr. B. Krisztián, aki tagadja bűnösségét. Azt állítja, hogy kapcsolatuk békében ért véget néhány héttel a támadás előtt, és azóta nem zargatta a nőt. A rendőrség által begyűjtött híváslistákból, és egyéb informatikai adatokból kiderült, hogy ez nem fedi a valóságot, hiszen napi szinten tartották egymással a kapcsolatot.

Az orvos védekezését most már a nő vallomása is megdöntötte: Erika a szembesítésen egyértelműen felismerte a férfiban támadóját. Az asszonynak a kihallgatáson nem csak az volt a feladata, hogy megnevezze azt, aki savat öntött az arcára, de meghallgatták a két fél állításait is, amik között azonban - a lap információi szerint - még mindig ellentétek vannak.

 

Csütörtökön temetik James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-james-gandolfinit-a-maffiozok-sztarjat-csutortokon-temetik-el-new-yorkban.html Eltűnt egy lány a 13. kerületbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130624-junius-23an-eltunt-egy-15-eves-lany-a-13-keruleti.html Nyomorog Csala Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20130624-csala-zsuzsa-magyar-szineszno-nem-tud-megelni-nyugdijabol-rajongoi-segitenek.html Fiatal lányt molesztált a kalauzhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-buntetoeljaras-indult-egy-kalauz-ellen-aki-egy-14-eves-lanyt.html Cipőre emlékeznek a Szigetenhttp://www.life.hu/legykepben/20130620-cipo-emlekere-rendeznek-koncertet-a-sziget-fesztival-minusz-egyedik-napjan.html