Szilveszter gazda egykori választottja, a szőke és dekoratív Réka  nem a vidéki élet mellett döntött. A fővárosi VIP partikon szemmel láthatóan jobban érzi magát, mintha éppen aratás után várná otthon vacsorával kedvesét.

Hiába gondolta eleinte Réka, hogy megfelelne neki a vidéki élet, mégsem maradt Szilveszter gazdával a Házasodna a gazda forgatása után. A prágai traktormúzeum helyett a budapesti partik világában szemmel láthatóan sokkal jobban érzi magát. Ráadásul nem egy ismeretlen férfi oldalán érkezett a Class FM rádió VIP partijára. A playboynak titulált Hanzel Henrik oldalán mutatkozott, aki 2005-ben a Barátok közt Kingájával, Balogh Edinával járt körülbelül fél évig. Réka a jelek szerint megtalálta a számításait, és mégis sikerült a hazai celebvilágba bekerülnie.

Forrás: Red Lemon Media

Nem áll biztos lábakon Iszak Esztihttp://www.life.hu/legykepben/20130620-iszak-eszti-magyar-musorvezeto-nem-all-biztos-labakon.html A kórházigazgató öntötte a savat a nő vallomása szerinthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-a-savval-leontott-no-a-szembesitesen-felismerte-tamadojaban-a-budapesti.html Íme a Szombat esti láz új szerelmespárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130624-antal-timi-es-angyal-andris-menedzsere-kiss-sandor-a-szombat.html Milliókra perlik a közönségdíjas Kocsis Korinnáthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinnat-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasat-milliokra-perli.html