Jakabos Zsuzsa nemrég érkezett haza egy thaiföldi edzőtáborból. Az úszónő különleges klímában és csodaszép tájakon készült fel az országos bajnokságra - tudta meg a Life.hu.

Zsuzsa Thaiföldre nem a válogatott keretében utazott, hanem saját szervezésű és finanszírozású edzőtáborban vett részt. Az úszónő a kemény edzések után a tengerpartra is ellátogatott.

Forrás: Jakabos Zsuzsa

"Héthetes edzőtáborba utaztam, mert úgy gondolom, fontos, hogy időnként kiszakadjak a megszokott feltételek közül és más helyszínen készüljek. Az edzőtáborban szuper körülmények között éltünk, minden arról szólt, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Természetesen a kemény edzések mellett volt időm utazgatni és gyönyörű tengerpartokon pihenni. Jártam például a Phi-Phi-szigeteken, ahol A part című filmet forgatták Leonardo DiCaprio főszereplésével. Voltam kígyóshow-n is, de az igazi kikapcsolódást a tengerpart jelentette. Ilyenkor csak néztem a kék vizet, vagy lebegtem a hullámokon" - mesélte Zsuzsa.

Forrás: Jakabos Zsuzsa

Kocsis Korinna végre megszólalthttp://www.life.hu/legykepben/20130625-kocsis-korinna-kozonsegdijas-szepsegkiralyno-megszolalt.html Elvették a királynő öröméthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-timar-brigitta-miss-intercontinental-hungary.html Szűcs Zoltán:"Fáj, hogy ők ezt már nem érték meg"http://www.life.hu/legykepben/20130624-szucs-zoltan-az-attraction-vezetojevel-keszult-melyinterju.html Halálosan megfenyegették VV Évát?http://www.life.hu/legykepben/20130625-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-szereploje-halalos-fenyegetest-kapottt.html Hét évre ítélte a milánói bíróság Berlusconithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-het-evre-itelte-a-milanoi-birosag-silvio-berlusconit-a-rubyperben.html Badár Sándor kapta a Karinthy-gyűrűthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-badar-sandor-kapta-iden-a-karinthygyurut-a-magyar-humoristak-legnagyobb.html