Szabó Eszter, a Megasztár 3-ban feltűnt, rekedtes hangú énekesnő blogjában egy rajongói kérdésre őszintén válaszolt arra, hogy miért kultúrházban haknizik ezzel a hanggal.

A tehetségkutatóban ismertséget szerzett énekesnő a műsor után kivonult a médiából és Gyulára költözött. A rivaldafénytől távol, a gyulai vár tövében, egy terasz sarkában zenél azoknak az embereknek, akik valóban kíváncsiak rá, és ha ez egy "csöves a kutyájával", akkor neki.

"Ott voltak tízezrek és ott volt minden, ami a sikerhez kell: rajongók, profi fény és hang, taps és felkészültség, fény, pénz, tévé, sajtó, minden. Jó szar is volt. Minden fény csak rám világított és a nézőtér tök sötét volt. Hangokat hallottál, de hogy ki van ott, arról gőzöd sem volt, akár egy erősítő is lehetett volna, amiről a taps szólt. Nagyon zavaró volt, legalábbis a magamfajtának, igazságtalan, kommunikációmentes. (...)
Lusta vagyok, lázadó és fatalista. Ez van. Nem érek el tömegekhez, de annyi előnye megvan, hogy akivel pajtizok, legalább tudja, hogy nem valamiért teszem. Maximum mert bírom. (...)
Szóval úgy gondolom, nem kell engem benyomni a tévébe, az Arénába, nem kell kitolni külföldre kiadókhoz. Nem kell erőltetni sehová. Az én szememben az a lúzerség. Erőlködni. Cometen pacsizni olyanokkal, akikkel amúgy nem akarsz, naponta körleveleket írni, barátkozni olyan újságírókkal, akikkel nem tennéd magadtól, önfotózni, balhékat gyártani, híreket kitalálni, hogy nagy helyeken játszhass. Ez a lúzerség, ez, ez ez. (...) Akkor is, ha egy világ áll velem szemben és mondja, hogy ez menő, ha az összes ismert ember csinálja, mindenféleképpen így gondolom. Ha tüntetést szerveznek a házam elé a sztárok és a sajtóval együtt skandálják, hogy ez ma a menő, és akkor kinyitom az ablakot és azt mondom: kurva cikik vagytok. Most sem tudtátok kihagyni a sajtót. (...) Ez a lúzerség, ragaszkodom hozzá. A birkák közül az egyiknek lenni és besétálni a vágóhídra pont úgy, ahogy beterelnek. És sokkal menőbb a birkák közül a másiknak lenni. Besétálni a vágóhídra egy olyan úton, amit te választottál. (...)"
- írta blogjában az énekesnő.
Eszter a Megasztár házban ismerte meg párját, a szintén döntőbe jutott Kontor Tamást, aki a Roy és Ádámban kezdte pályafutását. Tamásnak korábbi házasságából volt már egy kislánya, Esztertől pedig két kisfia született, Edvin Rómeó és Armand.

 

Cipőre emlékeznek a Sziget Mínusz 1. Napjánhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-cipore-emlekeznek-sziget-minusz-1-napjan.html Kétkezi melós lesz Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/legykepben/20130625-olah-ibolya-enekesno-nem-kell-a-szponzoroknak-most-szakmat-tanul.html Kocsis Korinna végre megszólalthttp://www.life.hu/legykepben/20130625-kocsis-korinna-kozonsegdijas-szepsegkiralyno-megszolalt.html Elvették a királynő öröméthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-timar-brigitta-miss-intercontinental-hungary.html Szűcs Zoltán:"Fáj, hogy ők ezt már nem érték meg"http://www.life.hu/legykepben/20130624-szucs-zoltan-az-attraction-vezetojevel-keszult-melyinterju.html Halálosan megfenyegették VV Évát?http://www.life.hu/legykepben/20130625-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-szereploje-halalos-fenyegetest-kapottt.html