Amit eddig csak feltételeztünk, az mára biztossá vált: Lola és Brasch Bence szakítottak. A hírt a fiatal énekes erősítette meg.

Eddig is sejtettük, hogy Lola és Brasch Bence kapcsolata nem lehet teljes. Többek közt azért, mert Lola már áprilisban egy ismeretlen fiút ölelgetett egy eseményen. Május végén pedig egy másik sajtónyilvános eseményre is egy másik férfival érkezett, akinek a keze gyakran a derekára csúszott. Az énekesnő menedzserén keresztül tagadta, hogy szakított volna Brasch Bencével, aki ugyanígy tett - egészen mostanáig.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A fiatal énekes június elején döntött úgy, hogy véget vet a se veled, se nélküled kapcsolattá alakult szerelemnek. Bence szerint a sok munka mérgezte meg a kapcsolatukat. "Reggeltől estig próbálok és előadásom van, így nem igazán volt időnk egymásra, amelyet ő érthető módon egyre rosszabbul viselt. (...) Nagy veszekedések nem voltak, de egyre többet martuk egymást. Egyszerűen már nem építettük egymást, és nem volt jó, ami kettőnk között volt. Nem fogom fel kudarcnak, hiszen nagyon sokat kaptam ettől a másfél évtől, de ennek így kellett lennie" - nyilatkozta a Blikknek az énekes, aki egyelőre nem szeretne ismerkedni. Lola volt az első komoly barátnője, fel kell dolgoznia a szakítást - mondta.

Divattervezőnek állt Lolahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-lola-magyar-enekes-divattervezonek-allt-sajat-kollekciot-tervezett.html Kőkemény sporttal tartja magát formában Lolahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130603-lola-enekesno-a-kettlebell-nevu-treninggel-tartja-magat-formaban.html Lola máris bepasizott?http://www.life.hu/legykepben/20130531-lola-enekesno-egy-uj-fiuval-jelent-meg-a-joy-partin.html Lola nemrég szakított, de máris két pasi riszál körülöttehttp://www.life.hu/legykepben/20111214-brash-bence-vv-beci-lola-tancolnak-es-nem-beszelnek-csaladrol.html