Geszti Péter ismét színpadra áll,  augusztus 18-20-a között együttesével, a Gringo Sztárral lép fel a Nagyon Balaton keretében. De Mándoki László is koncertet ad a Balatonon.

Nagy erőkkel készülnek a szervezők a zánkai Nagy Csobbanás családi fesztiválra. A háromnapos, ingyenes eseményen számtalan gyerek-, családi és sportprogram vár mindenkit, az eddig bejelentett kínálatot pedig egy augusztus 20-i nagykoncert gazdagítja, ezen az estén ugyanis Geszti Péter és a Gringo Sztár lép színpadra Zánkán.

Forrás: Facebokk/GringoSztár
Geszti Péter

A Siófoki Szabadtéri Színpad vendége pedig a Man Doki Soulmates lesz augusztus 19-én. A Művészetek Palotájában tartott telt házas és nagysikerű koncert után a világszerte elismert producer és zenész, a Dschinghis Khan atyja, Leslie Mándoki (Mándoki László) ezúttal újra világsztárokkal érkezik Magyarországra.

Forrás: www.mandoki.net
 Leslie Mándoki

Megvált tetoválásától a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-istenes-bence-musorvezeto-megvalt-tetovalasatol.html Furcsa ékszerbe szeretett bele Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-keresztes-ildiko-enekesno-fulgyurut-szeretne.html Edvin Marton elhagyja az országothttp://www.life.hu/legykepben/20130627-edvin-marton-hegedumuvesz-elhagyja-az-orszagot-es-amerikaban-folytatja-eletet.html Bűnözővel verekedett az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130628-joe-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-bunozovel-verekedett-ossze.html