műsorvezető lövöldözés ijedtség félelem Prikavszky Ákos Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes pillanatokat élt át Prikaszky Ákos Gergő, az EZO TV műsorvezetője, akinek autójára tegnap hajnalban lőttek rá.

A 34 éves műsorvezető - aki egykor a TV2-n is feltűnt a képernyőn - az első kerületben autózott, amikor egyszer csak betört a vezető oldali ablak. Eleinte fel sem fogta, hogy mi történt, a rendőrök azonban azonnal tudták, hogy lövés érte az autót. "A durranás után észrevettem, hogy hiányzik a vezető oldali ablak. Olyan rémület lett úrrá rajtam, hogy azt sem néztem meg, megsérültem-e. A kiérkező rendőrök azonnal tudták, hogy lövés érte az autómat. A helyszínre vissza sem engedtek, akkor még úgy tűnt, én voltam a célpont" - mondta a Blikknek az ijedt férfi.

Forrás: EZO.TV
Forrás: EZO.TV

A gyors nyomozás kiderítette, hogy két részeg fiatalember lövöldözött az egyik közeli társasház emeletén. Őket őrizetbe vették. A műsorvezetőnek az ijedtségen kívül nem történt baja, és mivel nem ismeri az elkövetőket, szinte biztosra vehető, hogy nem szánt szándékkal lőttek éppen rá, csupán rosszkor volt rossz helyen.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.