Ungár Anikó egykori férje, Baronits Zsolt, aki a legendás Syrius zenekar alapítója és szaxofonosa volt, 55 éves korában hunyt el. Fiuk, Baronits Gábor tízéves volt édesapja elvesztésekor, de lélekben a mai napig közel állnak egymáshoz.

"A barátnőm, Berkes Gabi mondogatta mindig, hogy Gábornak nagyon jó adottságai vannak. Nagy a hangterjedelme, és ezt ki kellene használnia. Kapott is néhány musicalszerepet a színiiskolában" - mesélte a Hot! magazinnak Ungár Anikó.

Fotó: Mudra László [origo]

Az igazi áttörés nemrég el is jött Baronits Gábor számára, ugyanis meghívták egy válogatásra, ahol megkapta a nemrég bemutatott Starfactory egyik főszerepét!

"A fiam a mai napig úgy megy el az előadásokra, hogy odafelé az autóban Syriust hallgat, és élete minden jelentősebb eseménye előtt kimegy a papájához a temetőbe beszélgetni. A bemutató előtt hívott, s azt mondta: "Mama, egész életemben erre vártam: hogy főszerepet játsszak egy ilyen színházban! És ez húsz perc múlva megtörténik." - mondta meghatódva Gábor büszke édesanyja.

Forrás: Hot!

 

Jósnőnek állt a dögös Bar Refaelihttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-bar-refaeli-izraeli-modell-a-passionata-fehernemuiben-pozol.html Janis Joplinról szóló musical készülhttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-janis-joplin-enekesnorol-szolo-musicalt-mutatnak-be-a-broadwayn-new.html Alföldi Róbert egyelőre nem lesz színházigazgatóhttp://www.life.hu/legykepben/20130630-egyelore-nem-lesz-szinhazigazgato-alfoldi-robert-a-nemzeti-szinhaz-lekoszono.html Majka minden megkeresett pénzét elköltihttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-majka-csaladjara-es-a-szorakozasra-kolti-a-megkeresett-penzet-es.html Kölcsönházba viszi kisbabáját a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-ll-junior-rapper-balatonon-kolcsonhazva-viszi-a-kisfiat-vasarnap.html Oszvald Marika szépségkirálynő letthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oszvald-marika-szepsegkiralyno-lett.html Geszti Péter is beveszi a Balatonthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-geszti-peter-as-mandoki-laszlo-is-beveszi-a-balatont-a.html Karsai Zita világsztárrá válhathttp://www.life.hu/legykepben/20130629-karsai-zita-a-megatanc-egykori-versenyzoje-elodontos-egy-nemet-tehetsegkutato.html Összeomlott Bihal Rolandhttp://www.life.hu/legykepben/20130629-bihal-roland-a-megasztar-egykori-versenyzoje-osszeomlott-kiszaradt-korhazba-kerult.html