Növényi Norbert gyász színész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kiborult Növényi Norbert, akinek a kiskutyáját tegnap megölték. A színész-sportoló a legnagyobb közösségi oldalon kesergett a történtek miatt - észlelte a Life.hu.

Szomorúan gyászolja kutyáját, Sharkyt Növényi Norbert és családja. A törpepincsert tegnap egy nagyobb állat tépte szét.

Frizbi
Frizbi

"Most nagyon kivagyok és egyben nagyon szomorú! Elegem van az emberi gonoszságból- rosszindulatból- aljasságból! Fél órája egy szemét a két és félkilós törpepincseremre uszította a tanúk szerinti 50 kiló körüli kutyáját, aki megölte! Azután magához hívta a kutyáját ( akit egyébként Hektornak hívott) és lelépett!" - kezdte Norbi, aki azonnal a kutyatulajdonos nyomába eredt, de mindhiába.

"Nekem a szomszédok szóltak, hogy mi történt és mire kimentem, a szemét már lelépett és nem találtam, pedig a szomszéddal együtt köröztem a kocsival! Biztosan itt a környékemen lakik, mert nem szívódhatott volna másképpen fel! Négy éve lakom ezen a helyen és a kiskutyám azóta kijár a házból az utcára, mindenki ismeri a környéken és eddig senki nem bántotta és ő sem bántott senkit! Ma még kitart a bunkó szerencséje, de ígérem, nem sokáig! Egyébként ha baleset történt volna, körbejárhatta volna a házakat,hogy ki ismerte a kiskutyát! Nagy bánatot okozott az a szemét a családomnak és nekem, most a gyermekeim siratják a kutyusukat!" -
írta a színész, majd egy órával később szomorú versben emlékezett meg Sharkyról a közösségi oldalon.

Elhunyt édesapjával beszélget Baronits Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20130630-ungar-aniko-fia-baronits-gabor-elhunyt-edesapjaval-beszelget-sirjanal-minden.htmlAlföldi Róbert egyelőre nem lesz színházigazgatóhttp://www.life.hu/legykepben/20130630-egyelore-nem-lesz-szinhazigazgato-alfoldi-robert-a-nemzeti-szinhaz-lekoszono.htmlKölcsönházba viszi kisbabáját a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-ll-junior-rapper-balatonon-kolcsonhazva-viszi-a-kisfiat-vasarnap.htmlÉletveszélyben volt Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-kamaras-ivan-szinesz-vermergezest-kapott.htmlOszvald Marika szépségkirálynő letthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oszvald-marika-szepsegkiralyno-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.