A Leona Lewis dalára készített megható koreográfia az énekesnő egyik kedvence, és odavan a magyar csapatért.

Már a világsztárok is rajonganak az Attractionért. Ahogy a Life.hu is megírta, a magyar csoport egy csapásra népszerű lett, amikor megnyerte a Britain's Got Talent tehetségkutatót. A társulat a Leona Lewis dalára készített show-val jutott be a döntőbe, aki ezt nem felejtette el, és Facebook oldalán üzent a magyar táncosoknak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A 2006-os X-Factor győztese - vagy segítője - posztolta a videót, és ezt írta mellé: "Emlékeztek az Attraction előadására, amit a gyönyörű Leona Lewis klasszikusra, a Footprints in the Sandre adtak elő? Nézzétek meg ismét! " - biztatták a rajongókat.
A szenzációs előadást itt nézhetitek meg ismét:

Interjú az Attraction vezetőjévelhttp://www.life.hu/life/galeria/20130624-az-attraction-latvanyszinhaz-vezetoje-szucs-zoltan-adott-interjut.html Vegasban folytatja az Attractionhttp://www.life.hu/szorakozz/20130617-a-brit-tehetsegkutatot-megnyero-magyar-csapat-az-attraction-las-vegasi.html Simon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.html Az Attraction tagjai hazaérkeztek!http://www.life.hu/life/galeria/20130611-az-attraction-tagjai-szucsi-zoltannal-hazaerkeztek.html Attraction: "Végre megélünk a hivatásunkból"http://www.life.hu/legykepben/20130611-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-tortenelmet-irt.html