Megúszta athéni kalandját VV Éva

VV Éva Való Világ Baukó Éva sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellélegezhetett Baukó Éva, hiszen a félresikerült athéni kirándulása után visszatérhetett Budapestre.

Ahogy a Life.hu is megírta, a ValóVilág egykori Törtetője Miss Budapestként utazott a görög fővárosba, hogy ott képviselje hazánkat, de ott balhézni kezdett, állítása szerint hamar kiderült, hogy prostitúcióra akarták kényszeríteni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Éva a kétes ajánlatoknak ellenállt, ekkor elszeparálták a többi versenyzőtől egy másik szállodába, de nem biztosították a hazautazását, neki pedig nem volt pénze a repülőjegyre. Végül azonban sikerült annyi pénzt szereznie, hogy hazajöhessen. "A szervező mondta, dolgozzam le az árát, hogy ott lehetek. Azt kérdezte: mit képzelek, hogy ingyen lesz a repülőjegyem? Túl sok pénzem nem volt, végül az egyik versenyzőlánynak sírtam el a bánatom, ő adott 20 eurót. És a szervezőtől szereztem még százat" - mesélte a Blikknek Éva. A szőkeséget az a Répás Lajos csábította ki a szépségversenyre, aki ellen kerítés miatt jelenleg is eljárás folyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.