A Pa-Dö-Dő énekesnője nem egyedül hajtja álomra a fejét. Kedvenc négylábújára igazi társként tekint, ezért természetes számára, hogy az ágyát is megosztja vele.

Falusi Mariann az RTL Klub reggeli műsorában mesélt kutyájával való kapcsolatáról. Számára a kis kedvenc családtag, ezért szinte bármit megtehet. Mariann szeret Petivel aludni, és állítása szerint a kutyus is igényli ezt, ellentétben előző ebével.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Nem feltétlenül a szeretetről van szó, hanem inkább a kutya egyéniségéről. Hagyni kell a kutyát, hogy úgy aludjon, ahogy szeretne. Előző kutyám, Zoli soha nem jött fel, Peti viszont egészen más természetű, ő már ott vár az ágyban, amikor megyek, és alig tudok tőle befészkelődni. Vannak olyan ebek, akik igazi kutyák, és úgy is viselkednek, és vannak olyanok, akik társak. Peti ilyen" - mesélte az énekesnő.

 

Nem tart a konkurenciától a dögös vöröshttp://www.life.hu/legykepben/20130705-orosz-barbara-musorvezeto-mediabirodalmat-epit-es-nem-tart-a-voros.html Sörhasat növesztett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20130705-palvin-barbi-magyar-modell-egy-pocakkitolos-kepet-poszolt-magarol-a.html Focistának állt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-szunai-linda-a-2011es-miss-world-hungary-gyoztese-jol-focizik.html Baywatch-lánynak öltözött Magdi anyushttp://www.life.hu/legykepben/20130703-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyusbaywatchlanykent-domborit-egy-reklam-kifigurazasaban.html Az RTL Klub egykori sztárja a TV2-n szerepelhttp://www.life.hu/legykepben/20130705-vv-katka-az-rtl-klub-egykori-valo-vilagos-sztarja-a.html Kislányt vár Kovács Patríciahttp://www.life.hu/legykepben/20130705-kovacs-patricia-szineszno-ferje-gusztos-peter-tett-kozze-az-oromhirt.html