Katie Price ezúttal egy hatalmas szájnak öltözött és elhintette, hogy ikrekkel terhes.

Óriási, piros szájjal takarta el Katie Price gömbölyödő pocakját. A modell új parfümjét reklámozta Londonban ebben a bizarr jelmezben, és közben elárulta: lehet, hogy ikreket vár. A híresség azt mondta, már a nevüket is tudja: Tinkerbell és Lorenzo.

Forrás: Northfoto

A gyerek (vagy gyerekek) apja Kieran Hayler, Katie férje. A 35 éves sztárnak egyébként már van három gyermeke előző kapcsolataiból. Azt nem tudni, mikorra van kiírva: eddig ugyanis ügyesen takargatta pocakját. Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb például hatalmas hercegnői jelmezbe bújt új könyve bemutatóján. A hírek szerint azonban már közel a szülés. A reality sztár nehezen viseli mostani terhességét: fáj a háta, és egyéb egészségügyi problémái is vannak.

 

Bizarr pónilónak öltözött a celeblányhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-katie-price-modell-egy-rozsaszin-ponilonak-oltozve-pozolt.html Így kell ronda hercegnőnek öltöznihttp://www.life.hu/szepulj/20130619-katie-price-modell-hatalmas-rozsaszin-hercegnonek-oltozott-legujabb-konyve-bemutatojan.html Sörhasat növesztett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20130705-palvin-barbi-magyar-modell-egy-pocakkitolos-kepet-poszolt-magarol-a.html Focistának állt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-szunai-linda-a-2011es-miss-world-hungary-gyoztese-jol-focizik.html Baywatch-lánynak öltözött Magdi anyushttp://www.life.hu/legykepben/20130703-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyusbaywatchlanykent-domborit-egy-reklam-kifigurazasaban.html