színésznő szülés kislány Kovács Patrícia terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia színésznő férje, Gusztos Péter egykori politikus, aki jelenleg Patríciával közösen létrehozott SUHANJ! Alapítvány vezetőjeként dolgozik osztotta meg az örömhírt a legnagyobb közösségi portálon. Kiderült a baba neme, így sikerült nevet is választani neki.

A 35 éves színésznő már régóta vágyott arra, hogy anya lehessen. Az első három hónapban még kímélnie kellett magát, de utána bár bátran sétáltatott kutyát, akár másfél óráig is. Patrícia úgy érezte, hogy kisfiút hord a szíve alatt, de a legutolsó ultrahangon már elbizonytalanították.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


"Mindig fiús anyának képzeltem magam, de teljesen mindegy, hogy én minek képzeltem, az élet úgyis a legjobbat hozza." - nyilatkozta korábban.
Férje viszont nem tudta magában tartani az örömhírt, hogy kislányuk lesz, akit Hanna Lujzának fognak hívni. Boldogságát a legnagyobb közösségi oldalon megosztotta ismerőseivel.

Évekig bujkált a rendőrök elől Joehttp://www.life.hu/legykepben/20130705-joe-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-evekig-bujkalt-a-rendorok.htmlMegúszta athéni kalandját VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130705-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-hazatert-meguszta-atheni.htmlBörtön fenyegeti 50 Centethttp://www.life.hu/legykepben/20130704-50-cent-rappert-csaladon-beluli-eroszakkal-es-vandalizmussal-vadoljak.htmlImádnivaló ikreivel pózol Charlie Sheenhttp://www.life.hu/legykepben/20130704-charlie-sheen-szinesz-edes-fotot-posztolt-twitter-oldalara-ahol-negyeves.htmlKétkezi munkával lazít Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20130627-meszaros-arpad-zsolt-magyar-szinesz-fozessel-es-kerteszkedessel-lazit.htmlAmy anyja tudta, hogy lánya fiatalon fog meghalnihttp://www.life.hu/legykepben/20130704-amy-winehouse-mamaja-janis-azt-mondta-soha-nem-gondolta-hogy.htmlSaját fűszerkeveréket kutyul a gasztrokibichttp://www.life.hu/legykepben/20130702-sagi-szilard-a-tv2-hal-a-tortan-gasztrokibice-fuszerkevereket-tervez.htmlDobó Kata a TV2-n folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/20130704-dobo-kata-visszater-a-kepernyore-julius-6tol-a-tv2.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.