konkurencia műsorvezető producer Orosz Barbara műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tart a dögös, vörös műsorvezetőnő, Orosz Barbi a szintén vörös hajú színésznőtől, Dobó Katától, aki hamarosan a TV2-n vezet majd egy szintén nőknek szóló magazint, de csak hetente egyszer. A Barbara által vezetett Tűsarok, a szombati adás mellett, minden reggel jelen van a Mokkában is.

Barbinál kompetensebb műsorvezető szinte nincs is a szépség, nőiesség és divat témakörben, így Kata maximum csak színésznőként lehet vetélytársa a saját műsorában producerként is remekül helytálló műsorvezetőnek.
Barbi műsora a legnézettebb ebben a kategóriában, és ezért a sikerért a műsorvezetőnő nagyon is megdolgozik. Nemcsak a képernyőn bizonyít, hanem a háttérben is remekül boldogul. Ő a gyártója és a producere is a műsornak. Minden egyes elemét ő találja ki, előteremti rá az anyagi feltételeket, fizeti és koordinálja gyártócsapatát.

Forrás: Just Creative
Forrás: Just Creative

Az elmúlt három évben lassan kis médiabirodalmat épített fel, szeptemberben indul a műsor ötödik évada.
"Műsorvezetőként nyárra letettem a lantot, nem szerepelek a képernyőn. De a nyaralás idén kimarad, hisz producerként már a következő évad költségvetésén dolgozom, ilyenkor keresem fel a szponzoraimat, kötöm meg az új szerződéseket, tervezem meg a szezon tartalmát, kérem fel a riportalanyokat, és gyártási tervet készítek, hogy hogyan és mire költöm el a szponzoroktól kapott pénzt a leghatékonyabban. Minderre csupán két hónap áll a rendelkezésemre."

Barbara rengeteget tanult, amióta a műsort készíti, már jól kezeli a hátteret is, pedig egy törékeny, csak a képernyőnek élő nőnek látszik.

"Fél éve csináltam egy saját utómunkastúdiót, ahol a műsor is készül. Beleszerettem a produceri-gyártói tevékenységbe, és a jövőmet tökéletesen el tudom képzelni a háttérben is, nem ragaszkodom a képernyőhöz. Ez egy egészen más hivatás, ami roppantul kreatív és szerteágazó, gyors döntéseket, folyamatos megújulást kíván, de mindez elképesztően doppingol és úgy érzem, ez az én utam. Élvezem a felelősséget, a kitartó, kemény munkában hiszek, ahhoz pedig túl elfoglalt vagyok, hogy a sajátomon kívül más műsorokat nyomon kövessek a képernyőn. A produkcióm egy mára branddé érett, jól kitalált magazinműsor, ami magyar divattervezőknek, sikeres nőknek, éttermeknek és minden olyan témának helyet ad, ami egy mai nőt érdekel. A TV2-n eddig is jól megfért egymással több női magazinműsor, mind más és más, ami azért jó, mert így minden néző megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus tartalmat, és műsorvezetőt" - osztotta meg velünk Barbi, aki elárulta, hogy egy új műsor előkészítésén is dolgozik jelenleg.

"Egy másik, szintén saját ötletből született műsort készítek elő jelenleg a TV2-nek, amit ugyanúgy a cégemmel gyártok majd, de hogy miről szól, az egyelőre maradjon meglepetés, nehogy valaki elhappolja az ötletet, és felkérjen rá egy másik vörös műsorvezetőt" - viccelődött Barbara.

Sörhasat növesztett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20130705-palvin-barbi-magyar-modell-egy-pocakkitolos-kepet-poszolt-magarol-a.htmlFocistának állt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-szunai-linda-a-2011es-miss-world-hungary-gyoztese-jol-focizik.htmlBaywatch-lánynak öltözött Magdi anyushttp://www.life.hu/legykepben/20130703-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyusbaywatchlanykent-domborit-egy-reklam-kifigurazasaban.htmlIkreket vár a valóságshow-sztár?http://www.life.hu/legykepben/20130705-katie-price-valosagshowsztar-elhintette-hogy-ikreket-var-mikozben-oriasi-szajnak.htmlSzex helyett az légzését őriztemhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130613-alvasi-aphnoe-nemcsak-horkolas-hanem-eletveszelyes-betegseg-is-egyben.html5 gazdaságos tipp a nyári ruhatárad felfrissítésérehttp://www.life.hu/legytrendi/20130703-koltseghatekony-gardrobcsere-5-gazdasagos-tipp-a-nyari-ruhatar-felfrissitesere.htmlÖsszeházasodott Kucsera Gábor és Tápai Szabinahttp://www.life.hu/szeress/20130705-kucsera-gabor-kajakos-es-tapai-szabina-kezilabdazo-osszehazasodtak-a-hajogyariszigeten.htmlSzivárványszínű egészség - Mi kerüljön a tányérra?http://www.life.hu/ez-zsir/20130702-egeszseges-eletmod-szines-eteleket-kell-enni-fogyaszt-es-jot-tesz.htmlÍgy lesz a megunt szoknyából szexi miniruhahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130703-hogyan-legyek-jo-no-szoknyabol-ruha-percek-alatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.