Családjával Londonban kirándult az RTL Klub műsorvezetője, aki az odafelé úton belefutott az Attraction csapatába és azonnal közös fotót is készített velük - észlelte a Life.hu.

Lilu igazi rajongója a csapatnak, így nagyon örült annak, hogy összefutott velük a repülőgépen.

Forrás: Facebook/Lilu

"A hétvégén a családommal Londonban jártunk. Az odafelé tartó gépen összetalálkoztam az Attractionnel, aminek azért is örültem nagyon, mert így személyesen gratulálhattam nekik. Ők éppen fellépésre igyekeztek, és nagyon kedvesek voltak! Igazán büszkék lehetünk rájuk! Ha gondoljátok, lájkoljátok őket! Én fogom" - írta az X-Faktor leendő házigazdája a legnagyobb közösségi oldalon.

Több hónapig utazgat a romatikos Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130705-kunovics-katinka-ex-romanticos-enekesno-honapokig-utazgat-a-tengeren.html Tevegelni készül Fábián Anitahttp://www.life.hu/legykepben/20130702-fabian-anita-a-tv2-sztarja-a-joban-rosszban-sorozat-szinesznoje.html Felnőttfilmekbe csábítják Szepesi Nikithttp://www.life.hu/legykepben/20130708-szepesi-nikolett-magyar-uszono-pornofilmes-ajanlatokat-kapott.html Milliárdost kosarazott ki Zalatnayhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno-milliardos-ferfit-kosarazott-ki-evekkel-ezelott.html Luxusnyaralással lepte meg édesanyját az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130703-mujahid-zoli-enekes-hajozni-kuldte-edesanyjat.html