úszónő pornó Szepesi Nikolett botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botránykönyve megjelenése alaposan felkavarta az egykori úszónő életét, akinek karrierje akár komoly fordulatot is vehet, ugyanis több producer felnőttfilmes ajánlattal kereste meg.

Az Én, a szexmániás című botránykönyvvel már milliókat bezsebelő egykori sportoló ezzel újabb milliókat kereshetne, amennyiben beadja a derekát. Márpedig a nagyétvágyú, szabadszájú Niki nem zárja ki, hogy igent mondjon az ajánlatokra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Egymástól függetlenül két felnőttfilmes producer is azért hívott fel, hogy rávegyen egy ilyen munkára. Nem mondom, nyeltem egy nagyot, mert erre azért nem számítottam. Kétségtelen, hogy amióta megjelent az első könyvem, nagyot fordult velem a világ. Új embereket ismertem meg, új kapuk nyíltak ki előttem, és olyan lehetőségek találnak meg, amelyekre korábban nem is gondoltam. Azt persze nem állítom, hogy szexfilmes melóról álmodtam volna valaha is, de most úgy vagyok vele, hogy... talán" - mondta a Blikknek.

Olvasd el Szily Nóra őszinte interjúját Szepesi Nikivel itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.