útlemondási biztosítás betegség modell Görög Zita nyaralás bárányhimlő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szeretett volna a török tengerparton sütkérezni Görög Zita, a nyaralását le kellett mondania, ugyanis a gyermekei megbetegedtek - tudta meg a Life.hu.

Nem kezdődött túl jól Görög Zita nyara. Ahogy eljött a nyári szünet, bárányhimlősek lettek a gyermekei. "Ezzel indult a várva várt nyári szünet, de legalább túl vagyunk rajta. Szerencsére gyorsan lezajlott a betegség, láz nélkül, és elég jól viselték a gyerekek. Lemondtuk az utazást, a munkáimat, végig mellettük voltam és ápoltam őket. Végül én pukkantam le a gyerekápolásba" - nevetett Zita, aki igazán szerencsésen jött ki a bajból.

Fotó: Bányász Árpád - Origo
Fotó: Bányász Árpád - Origo

"Ez volt az első eset, hogy útlemondási biztosítást kötöttem. Még ott viccelődtünk, hogy jól jön ez, ha véletlenül bárányhimlősek lesznek a gyerekeink. Pont így történt. De majd bepótoljuk a közös utazást a párommal" - tette hozzá Zita.

Videóban mondanak köszönetet az elrabolt nőkhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-videoban-mond-koszonetet-az-a-harom-no-akiket-tiz-evig.htmlKoncert közben lőtték le a rappert - videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130709-mc-daleste-rappert-koncert-kozben-lottek-agyon-braziliaban.htmlLife Exkluzív! Folytatódik a Hujber-botrányhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-hujber-ferenc-magyar-szinesz-botranya-kapcsan-kiderult-a-szinmuveszeti-egyetem.htmlDobrády Ákos két kerékre váltotthttp://www.life.hu/legykepben/20130708-dobrady-akos-romaban-motorral-kozlekedik.htmlÉletet mentett Epres Pannihttp://www.life.hu/legykepben/20130709-epres-panni-modell-a-margitszigeten-segitett-egy-bajba-jutott-idos.htmlSztriptízelni fog az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130709-lali-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-ismet-sztirptizelni-fog.htmlFenyő-gyilkosság: a vádlottak tagadnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-fenyo-janos-meggyilkolt-vallalkozo-buntetopere-elkezdodott-a-fovarosi-torvenyszeken.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.