Hujber Ferenc kommentelés botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész hatalmas botrányt kavarva hétfőn a Life.hu-n Szily Nórának elárulta, hogy az érettségijét vásárolta, a diplomája érvénytelen és még a szakdolgozatát is másolta. A vallomása alaposan megosztotta az olvasókat: van, aki szerint ez semmit nem von le a színészi kvalitásaiból, mások viszont elítélik.

A legnagyobb közösségi oldalon a Hujber kapcsán született cikkünk alatt egymást érték a szenvedélyes kommentek. Akadt, aki szerint Hujber rossz példát mutat a jövő nemzedékének, mások szerint azonban nincs jelentősége annak, hogy mit tett. Annak ellenére, hogy tette kétségtelenül büntett: közokirat-hamisítás, amely akár 3 év szabadságvesztéssel is büntethető. A színész mindenesetre nem fél a retorzióktól.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Olvasd el Szily Nóra interjúját a képre kattintva!

"Nem csapott be senkit, csak saját magát! Vagy tehetséges, vagy nem! Az ő szakmájuk mérhető, nem a papír a fontos" - írja az egyik olvasó, és nem csak ő vette védelmébe. "Attól még jó színész. Engem Schmitt Pali botránya jobban bosszantott anno. Neki legalább nincs a kezében az életünkre is kiható hatalom" - írta egy másik hozzászóló. Sőt, Steiner Kristóf is védelmére kelt a színésznek. "Igaza is van. Nekem is csak érettségim van, és nem is vágyom semmi más papírra. Illetve de, vécépapír nélkül nehezen boldogulnék. A többi mellékes. Orvosoknak, ügyvédeknek nyilván szükségük van képesítésre. Viszont vannak szakmák, amikben az a lényeg, hogy nyitottak maradjunk, és mindig akarjunk újat tanulni" - írta Kristóf.

Mások azonban egyáltalán nem voltak elnézőek Hujber tettével szemben. "Vastag bőr van a képén. Mit fog mondani a gyerekének? Ezt nevezem becsületnek. És ilyeneket sztárolunk?" - tette fel a költői kérdést egy kommentelő. "Hát ez gyönyörű! Milyen példát mutat egy ilyen ember?! Gyalázat!" - fakadt ki valaki más is. "Nagyot csalódtam benne, én szimpatikus embernek tartottam!" - tette hozzá egy újabb olvasó.

A botrány pedig még messze nem ért véget. Folyamatosan születnek az újabb hozzászólások, ezzel is jelezve, hogy Hujber tabut döntött le vallomásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.