Hujber Ferenc vallomás botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc, a Life.hu-n kirobbant botránya kapcsán összeszedtük a színész elmúlt évekbeli összes kétes sztoriját, amivel a címlapokra került.

Hétfőn Hujber Ferenc Szily Nórának adott interjújában árulta el, hogy az érettségijét vásárolta, így diplomája semmis, ráadásul a szakdolgozatát is másolta. A vallomás hatalmas botrányt keltett, megosztotta a közvéleményt, a színész pedig akár el is veszítheti a diplomáját. Őt azonban ez a veszély egyáltalán nem zavarja. Ami nem csoda, hiszen Hujber mindig is öntörvényű ember volt, aki vállalta a véleményét, amivel számos botrányba keveredett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Újságírónak támadt egy gálaműsoron

A színész 2007 májusában egy gálát követően az egyik budai bevásárlóközpontban elvette, majd lehajította a negyedik emeletről egy újságíró videokameráját. A zuhanó kamera nem talált el senkit, de tönkrement. Az újságíró feljelentést tett.

Gesztesi pofon vágta

Gesztesi Károly vacsoravendége volt Hujber, amikor ittas állapotban minősíthetetlenül kezdett viselkedni, kötözködött a többi meghívottal. A vendéglátó egy ideig tűrte ezt, majd egy atyai pofonnal térítette észhez tomboló vendégét. "Kedvelem őt, bírom a stílusát, éppen ezért kihívtam egy kicsit beszélgetni, és kapott tőlem egy atyai maflást. Máskor majd meggondolja, hogy társaságban, kamerák előtt így nem lehet viselkedni" - nyilatkozta akkor Gesztesi.

Mészáros Árpád Zsolttal csókolózott élő adásban

Nagy visszhangot váltott ki, amikor Hujber nyilvánosan váltott csókot Mészáros Árpád Zsolttal a Dal című műsorban, ahol Karel Gott Lady Karnevál című dalát énekelték. Nézd meg a botrányos produkciót itt:



Felvállalta nyitott házasságát és furcsa válását

nem akar megfelelni, ezért elválik feleségétől



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.