VV Olivér Való Világ sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralásnak indult, végül egy új élet lett VV Olivér amerikai utazásából. Az egykori valóságshow hős munkát kapott és magára talált Miamiban.

Minderről Olivér a legnagyobb közösségi oldalon számolt be, ahol elárulta, hogy nagyon jól érzi magát az Amerika Velencéjének is tartott városban, ahol letelepedett barátnőjével, Enikővel.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Fort Lauderdale állítólag Amerika Velencéje. Egyet kell ezzel értenem, meseszerű. Az elképesztő gazdagság ellenére az árak teljesen elfogadhatóak, és az emberek is nagyon barátságosak. Egész egyszerűen baromira jó itt lenni. Ha tehetitek, egyszer gyertek el ide!"- írta Olivér.

Kórházba került Placido Domingohttp://www.life.hu/legykepben/20130710-placido-domingo-spanyol-operaenekes-tudoemboliaval-kerult-korhazba.htmlUgrott Görög Zita nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130709-gorog-zita-nyaralasa-elmaradt-gyerekei-baranyhimlosek-lettek.htmlLife exkluzív! Folytatódik a Hujber-botrányhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-hujber-ferenc-magyar-szinesz-botranya-kapcsan-kiderult-a-szinmuveszeti-egyetem.htmlNem adta fel a tekerést Váczi Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-vaczi-gergo-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-hatalmasat-esett-megsem-adta.htmlVideóban mondanak köszönetet az elrabolt nőkhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-videoban-mond-koszonetet-az-a-harom-no-akiket-tiz-evig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.