időjós változás sztár RTL Klub Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos időjós csak pár hónapja mondta ki a boldogító igent és most újabb változtatásokkal éli mindennapjait. Zita hajszínt váltott és szemüveges lett, sőt még fogszabályozót is hord - észlelte a Life.hu.

A műsorvezető az RTL Klub reggeli műsorában mutatta meg új külsejét. A sok újdonság ellenére a változás egyáltalán nem nevezhető extrémnek, sőt kifejezetten visszafogott. Szőke hajából egy divatos ombre frizurát készítetett és a többi kiegészítőt is praktikus okokból viseli. "A fogszabályzót nem lehet látni, a szemüvegemnek pedig nincs kerete, tehát az sem annyira karakteres és mivel eredendően barna vagyok, szerintem a hajam még simul is a személyiségemhez. Benne vagyok egy változásban és ez így már szinte jött, hogy egy kicsit módosítsak a hajszínen. A fogszabályzó meg a szemüveg pedig kellett, hiszen elkezdett romlani a szemem, a fogaim pedig kezdtek bedőlni, ami miatt el is veszíthetem őket, ezért ezt meg kellett előzni." - magyarázta Zita a változás okait.

A végeredménnyel nem csak a 40 éves tévés elégedett, férje is büszke csinos feleségére, aki mindenben támogatja őt."A férjem nagyon imád és talán jó ütemben is jött egy ilyen változás, hiszen pont egy éve ismerem, most egy kicsit megújulok. Szerintem jó adni magunkból többet, hogy ne legyünk unalmasak, hiszen az egész életet együtt tervezzük."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.