spórolás Kiszel Tünde lánykérés gyűrű nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja érkezett haza Görögországból Kiszel Tünde, ahol különös kalandban volt része. A családi vakáción számos izgalmas dolog történt vele, még a kezét is megkérték - tudta meg a Life.hu.

Tünde kislányával, Donatellával és nővérével, Csillával tíz napot töltött a csodás Kos szigetén. A híresség egész évben szorgalmasan spórolt, hogy ezt a néhány napot igazi luxusban tölthessék.

Forrás: www.kiszeltunde.hu
Forrás: www.kiszeltunde.hu

"Év közben nem költök sem cigarettára, sem más élvezeti cikkekre, inkább ezt a pénzt beteszem egy perselybe, hogy legyen miből nyaralni" - magyarázta praktikus módszerét a dekoratív médiaszemélyiség, akinek ezúttal is sokan csapták a szelet Görögországban.
"Még a szálloda személyzete is megdicsért, azt mondták, én vagyok a legcsinosabb vendégük. Természetesen jólesik, ha bókolnak az embernek. Volt egy görög fiatalember, aki a 10 nap alatt végig csapta nekem a szelet, hiába mondtam neki, hogy otthon vár a lovagom. Ő csak ostromolt, bonbonokat, virágot küldött a szobámba. Amikor este lementünk a tengerpartra, vagy a bárba táncolni, akkor is mindig odajött hozzám. Felkért táncolni, mindent megtett, hogy kényeztessen. Persze hiába" - mosolygott Tünde, aki életében először még teniszezett is és a búvárkodásnak is hódolt. S bár a nyaralás végig rengeteg izgalmas élményt tartogatott számára, a legmeglepőbb fordulat az volt, amikor a görög fiatalember a hazaindulásuk előtt elé állt egy gyűrűvel, és megkérte a kezét.

Forrás: www.kiszeltunde.hu
Forrás: www.kiszeltunde.hu

"Nagyon kedves volt és helyes is, de természetesen nemet mondtam neki" - osztotta meg velünk Tünde, aki néha elfelejti pasijai nevét.

Nem szabadulhat UFO Zsoltihttp://www.life.hu/legykepben/20130711-varga-zsolt-az-ufo-egyuttes-egykori-tagja-nem-szabadulhat-a.htmlSzínészt szeret Muri Enikő?http://www.life.hu/legykepben/20130711-muri-eniko-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-es-kerenyi-miklos-mate.htmlKisvárda posztumusz díszpolgára lett Cipőhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-bodi-laszlo-ciponek-posztumusz-diszpolgari-cimet-adomanyozott-kisvarda.htmlCsonka András vakmerőnek tartja Hujberthttp://www.life.hu/legykepben/20130710-csonka-andras-magyar-szinesz-vakmeronek-tartja-hujber-ferenc-magyar-szineszt.htmlFejest ugrott a Balatonba, eltört a nyakahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-derekig-ero-vizbe-ugrott-fejest-egy-fiu-balatonalmadinal-eltort-a.htmlMa is könnyű érettségit vásárolnihttp://www.life.hu/legykepben/20130709-ma-is-konnyu-erettsegit-vasarolni.htmlIgazi botrányhőssé vált Hujberhttp://www.life.hu/legykepben/20130709-hujber-ferenc-magyar-szinesz-tobb-botranyba-keveredett-mar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.