Az amerikai nyuszis magazin a hónap internetes szépének választotta az egzotikus külsejű Aminát, akit A címlaplány című műsorban ismertünk meg.

Általában csak amerikai lányokat választ az amerikai nyuszis magazin a hónap netes szépének, aki a Cybergirl címet kapja a magazin honlapján. Az egzotikus szépségű Alina Malakova láttán azonban másképp alakult ez a szokás. A címlaplány című modellkereső műsor egyik kiesője azzal a fotósorozattal bűvölte el a magazint, amelyet még áprilisban fotóztak a magazin amerikai kiadása számára.

Forrás: Playboy.com

Amina egy rövid videóban erős magyar akcentussal elmeséli a netes közönségnek, hogy már majdnem nyolc éve modellkedik, de még csak öt éve vállal merészebb fotózásokat. Elmondja azt is, hogy a magyar kiadás címlapján már szerepelt. Mesél egy kicsit a szabadidejéről is, például hogy imád utazni, szereti Párizst, New Yorkban még nem volt, de nagyon szeretne eljutni oda is. A 26 éves lány a Blikknek elárulta, mennyire meglepte a hír: "Az egészről pár napja értesültem, amikor az amerikai modell, aki a júliusi lány lett volna, levélben gratulált nekem. Őt áttették augusztusra. Holly Randall, a Playboy fotósa is gratulált, és elárulta, komoly döntés volt, hogy egy nem amerikai lányt választottak" - mesélte lelkendezve a bulvárlapnak.

Letapizták egymást A címlaplány versenyzői (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130604-a-viasat3-a-cimlaplany-musor-zarobulijaban-egymast-tapiztak-a-versenyzok.html Vérre és könnyekre számíthat a címlaplány nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130531-a-cimlaplany-nyertese-alexa-konnyekre-szamithat-autot-vesz-a-nyeremenyebol.html Ő a Címlaplány nyertesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130528-a-cimlaplany-dontojenek-nyertese.html Könnyek közt fotózkodott a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-a-cimlaplany-alexa-a-kigyotol-nem-felt-a-csotanytol-undorodott.html Gyerekként vesztette el apját a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130526-akos-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-gyermekkent-vesztette-el-edesapjat.html Egyenesbe jön a balhés címlaplány élete?http://www.life.hu/legykepben/20130522-a-cimlaplany-bertok-maya-elete-lassan-egyenesbe-jon-bar-nem.html Nem kupálódik eléggé a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-etikettet-tanult-pallavicini-zitatol.html Begyógyszerezve versenyzett a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130506-a-cimlaplany-egyik-szereploje-szandra-feladta-a-sportos-versengest.html Feladta a versenyt A címlaplány szőkéjehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130501-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-baratja-keresere-feladta-a-versenyt.html