Az Irigy Hónaljmirigy tagjainak hozzátartozói igencsak meglepődtek volna, ha látják, hogy a zenészek mennyire kreatívak és ügyesek tudnak lenni, amint kikerülnek a családi fészekből.

Sipos Peti, Sipos Tomi és Kabai Laci raklapból készítettek egy dizájnos fotelt a Balaton Sound egyik standján. A kezük alól kikerült remekmű láttán még ők is elcsodálkoztak, hisz korábban inkább bútorokat törtek, mintsem készítettek.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Soha sem barkácsolok, ha valamihez hozzányúlok, akkor abból katasztrófa van, sövénynyíróval vágom el a vezetéket. Nem két-, hanem négybalkezes vagyok, megkért a családom, hogy inkább ne csináljak semmit otthon. A kreatív rész még csak megy, de a kivitelezéssel van gondom. Bútort eddig csak összetörtem, sohasem készítettem. Egyszer leszakadt alattam egy franciaágy, azaz a lába kibicsaklott. De akkor még fiatal voltam és heves" - nevetett Sipos Peti.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
A bútorkészítésben a Compact Disco tagjai is részt vettek

"Én a bútorokat töröm, és amikor ki akarják velem fizettetni, inkább visszaépítem. Azért nem vagyok a szállodák réme" - humorizált Kabai Laci, aki teljesen le volt nyűgözve a fesztivál hangulatától, pedig állítása szerint az ilyen zenét nem is szereti.

Csalók próbálják lehúzni a humoristáthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-ihos-jozsef-humoristat-kato-neni-megszemelyesitojet-csalok-probaljak-atverni.html Kirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.html Gepárd támadott rá Adam Sandlerrehttp://www.life.hu/legykepben/20130712-adam-sandler-amerikai-filmszineszre-ratamadott-egy-gepard.html Megasztárral állt össze Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-majoros-peter-majka-a-valo-vilag-egykori-sztarja-es-szakos.html Műsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.html