Ihos Józsefet közösségi oldalán keresztül próbálták meg átverni, de Kató néni megszemélyesítője szerencsére nem dőlt be a csalók trükkjeinek.

A humoristát az interneten keresték meg az afrikai szépségek, akik pénzért cserébe feleségül mentek volna Ihoshoz. "Egy közösségi oldalon vagyok fent, ahol nyakra-főre érkeznek a szerelmes levelek, aminek az az érdekessége, hogy egész Afrika szerelmes belém. Azért érdekes, mert én még Magyarországon nem találtam olyan partnert, aki ennyi szépet és kedveset írt volna rólam, mint ezek a drága hölgyek. Van azonban egy bibije ezeknek a szupermodell kinézetű, színes bőrű hölgyeknek. Mindegyik azt mondja, hogy azonnal feleségül jönne hozzám, eljönne Bécsig, addig intézzem el, hogy a bankszámlám számát adjam meg PIN-kóddal együtt és akkor majd ők abból elintézik az utazást és nekem addig semmi dolgom nincs, csak várjam őket" - mesélte az átverés részleteit az előadó az RTL Klub reggeli műsorában.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Úgy tűnik Ihos nem túl szerencsés a párkapcsolatok terén, néhány évvel ezelőtt ugyanis az egyik társkereső oldalon visszaéltek a fényképével, ráadásul nem sok sikerrel. "A saját fényképemet valaki felhasználta és a virtuális énem kapott is egy választ egy drága hölgytől, aki azt írta vissza, hogy 'Szállj le rólam, te kopasz...', a másik részét azt inkább most nem mondom." A humorista a rossz tapasztalatok ellenére is nyitott és reméli, hogy egyszer ő is megtalálja párját. "Szabad, nyitott ember vagyok, bármi megtörténhet."

Műsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.html Melegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.html Luxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.html Cristofel szerepet kapott - Verebes István kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20130711-verebes-istvan-magyar-rendezo-kiborult-mert-vv-cristofel-szinhazi-szerepet.html