Szerdán még kétségbe esett ellopott belépői miatt, a Balaton Sound nyitónapján, csütörtökön már boldogan jelent meg Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary 2013 cím tulajdonosa.

Nem gondolta volna Rebeka, hogy sikerül eljutnia élete első fesztiváljára. Egy nappal az indulás előtt feltörték a kocsijukat és minden iratukat elvitték - a fesztiválbelépőt is. Az egész napos ügyintézés és idegeskedés után a szépségkirálynő végre fellélegzett, amikor belépett a buli helyszínére.

Fotó: Life.hu

"Nem is gondoltam volna, hogy végül sikerül ide eljutnom. Köszönöm a sok segítséget, amit kaptam, ugyanis nagyon rosszul indult minden. Érdre mentünk a barátommal az állatorvoshoz, csak tíz percre ugrottunk be és tizenöt méterre voltunk a kocsitól. Amikor kijöttünk láttuk, hogy két ablakot betörtek és az egész autót kirámolták. Egy kis táskában volt az összes igazolványom, amit elvittek. Kétségbe estem, a barátnőm majdnem eladta a jegyét miattam, mert nélkülem nem akart eljönni. A mai napom ügyintézéssel telt, ezért csak estére értem le. Három vonatot késtünk le, nem kívánom ezt a napot senkinek" - mesélte Rebeka, aki a fesztiválra bejutva végre megnyugodott.

"A volt általános iskolai osztálytársamnál lakom. Ők a legjobb barátaim, a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Életemben nem voltam fesztiválon, nem vagyok egy bulizós arc. Annyira jó, hogy itt vagyunk és vigyázunk egymásra! Apukám, R. Kárpáti Péter nem tiltott meg semmit, csak mindent le kell jelentem: hol, kivel vagyok és mit csinálok. Megbíznak bennem, időnként bejelentkezem, vagy küldök SMS-t, néha ők hívnak fel. Sajnos a barátom csak egy napra tud majd lejönni hozzánk" - osztotta meg velünk Rebeka, aki a hírekkel ellentétben nem plasztikáztat.

Műsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.html Szita Bence gyilkosa: "Nem vagyok szörnyeteg"http://www.life.hu/legykepben/20130711-szita-bence-brutalis-korulmenyek-kozt-kivegzett-kisfiu-gyilkosa-nem-tartja.html Melegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.html Luxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.html Cristofel szerepet kapott - Verebes István kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20130711-verebes-istvan-magyar-rendezo-kiborult-mert-vv-cristofel-szinhazi-szerepet.html