Olimpiai bajnokunk, Kovács Ági számára mindig is fontos volt a tanulás és önmaga fejlesztése. Három diplomája ellenére most úgy döntött, megszerzi a doktori címet is.

Jó alvó kisfia mellett remekül be tudja osztani az idejét Ági, így van ideje tanulni.

"Újabb kihívás az életemben, hogy elkezdem a doktori iskolát. Már felvételt is nyertem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karára. Három diplomával már rendelkezem, ráadásul az egyiket Amerikában marketingkommunikáció szakon végeztem, és emellett egy angol felsőfokú és egy olasz középfokú nyelvvizsgám is van" - mesélte büszkén Ági az RTL Klub Minden Reggel című műsorában.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"A doktori disszertációm témája Az élsportolók és a média a társadalomban a 21. század elején. Ez az a téma, ami engem nagyon érdekel és ilyen témában még doktori disszertáció nem született. A doktori cím megszerzésének alapja egy hároméves képzés és emellett publikálni kell nemzetközi és hazai szaksajtóban, meg kell írni a doktori disszertációt és előadásokat is kell tartani" - árulta el az úszónő doktorija megszerzésének követelményeit.
Ági élete rendkívül zsúfolt tanulmányai és munkája miatt, de azt állítja, mindent kézben tud tartani, és számára kisfia és a családi élete áll az első helyen.
"A kisfiam nagyon jó alvó, éjjel 12 órát alszik, napközben pedig kettő és felet. Próbálom úgy logisztikázni az életemet, hogy mindenre jusson időm, de persze van segítségem is. Dominik már kétéves, úgyhogy jövőre már megy oviba is. Mindenre jut időm, amire szeretném, de a családom a legfontosabb."

 

Műsorvezető lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130711-vastag-csaba-az-rtl-klub-sztarja-musorvezetonek-allt-egy-hetig.html Szita Bence gyilkosa: "Nem vagyok szörnyeteg"http://www.life.hu/legykepben/20130711-szita-bence-brutalis-korulmenyek-kozt-kivegzett-kisfiu-gyilkosa-nem-tartja.html Melegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.html Luxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.html Cristofel szerepet kapott - Verebes István kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20130711-verebes-istvan-magyar-rendezo-kiborult-mert-vv-cristofel-szinhazi-szerepet.html