műsorvezető Tornóczky Anita férj szerető Pantl Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy helyen szórakoztak Tornóczky pasijai, a papírforma szerinti férje, Szini Béla üzletember, állítólagos új partnere Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője és maga Anita is péntek este a Balaton Sound VIP szekciójában - észlelte a Life.hu.

Tegnap a Blikk számolt be arról, hogy Tornóczky Anita nyolc éve tartó házasságát már nem is próbálja megmenteni . Helyette a Playboy főszerkesztőjével tart kapcsolatot már hosszú hónapok óta. Tegnap este mindhárom szereplő jelen volt a VIP szekcióban, igaz nagyon figyeltek arra, hogy egymáshoz közel ne mutatkozzanak.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Először Pantl Péterrel beszélgetett kedélyesen a Life.hu újságírójával a kialakult helyzetről, majd Anita tűnt fel egy rövid időre egy asztalnál egy barátnőjével.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Nem sokkal később pedig férje is megjelent és pálinkával kedveskedett a szintén jelen lévő Rogán Antalnak. A Playboy főszerkesztője ezután eltűnt, Anitának is nyoma veszett, és csak a férj uralta a terepet, kifejezetten jókedvűen. Nem tűnt úgy, hogy nyomasztaná a kialakult helyzet.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.